Hardwell-Press-2012Zojuist is in de RAI te Amsterdam bekend gemaakt wie de aanvoerder is geworden van de DJ MAG top 100 lijst. Stiekem wisten we het eigenlijk al, nadat de lijst was uitgelekt, maar dat kon natuurlijk een gerucht zijn. Na het zien van de documentaire: ‘I Am Hardwell‘ wisten we het zeker: Robbert van de Corput en zijn alter ego Hardwell wordt, en is, nu dan ook de nummer één DJ van de wereld.

Zijn slogan is ‘if you can dream it, you can do it’ en dat heeft hij zeker waargemaakt.

Hardwell

2013 was een bewogen jaar voor Hardwell: niet alleen reisde hij de hele wereld over om voor duizenden uitzinnige fans op te treden; in maart won hij tijdens de Winter Music Conference in Miami twee IDMA’s (International Dance Music Awards) voor ‘Beste Remixer’ en ‘Best European DJ’. Op 27 april trapte hij zijn eigen wereldtour ‘I AM HARDWELL’ af in een uitverkochte Heineken Music Hall. Afgelopen donderdag ging de gelijknamige documentaire over de laatste drie jaar van zijn leven in première in Pathe Tuschinski in Amsterdam.

De DJ Mag Top 10 op een rij, met daarin zes Nederlanders!

1 Hardwell
2 Armin van Buuren
3 Avicii
4 Tiësto
5 David Guetta
6 Dimitri Vegas & Like Mike
7 Nicky Romero
8 Steve Aoki
9 Afrojack
10 Dash Berlin

Dit is fantastisch, ik kan het nauwelijks geloven. Het is altijd mijn droom geweest en na al die jaren komt die droom gewoon uit! Ik ben op dit moment de meest gelukkige persoon in de wereld en ik wil al mijn trouwe fans die mij hebben gesteund en op mij hebben gestemd bedanken!“, aldus Hardwell.

Wij van het complete DJ2DJ en Gearjunkies team feliciteren Robbert met zijn verdiende eerste plaats!