‘Off The Hook’, de nieuwe single van de wereldberoemde Nederlandse dj’s Hardwell (Robert van de Corput) en Armin van Buuren, is vandaag officieel uitgebracht via Armada Music en Revealed Recordings. De dj’s schitteren tevens als actiefiguren in de teaser van de music video.

Hardwell En Armin Van Buuren Bundelen Krachten In Nieuwe Single

De plaat van Hardwell, de huidige nummer één dj van de wereld voor de tweede maal op rij, en Armin van Buuren, vijf maal #1 dj van de wereld, werd op donderdag 10 september door Van Buuren onthuld tijdens zijn wekelijkse radioshow ‘A State Of Trance’. Een dag later draaide Hardwell ‘Off The Hook’ tijdens zijn ‘Hardwell on Air’ radioshow, te horen op Radio 538 op vrijdagavond.

Hardwell: “Het is geweldig om eindelijk met Armin te kunnen samenwerken. Het is één van de meest onverwachte ‘collabs’ en ik kan niet wachten om ‘Off The Hook’ aan de wereld te laten horen.” 

Armin van Buuren: “Het is ontzettend fijn om met iemand samen te werken die een eigen sound heeft, maar tegelijkertijd openstaat voor een combinatie tussen zijn ideeën en die van mij. Ik wil hiermee laten zien dat het combineren van verschillende werelden tot iets moois kan leiden; iets dat méér is dan alleen een optelsom. Het resultaat is een knaller van een plaat die goed zal werken in onze dj-sets.”

Hardwell Armin van Buuren Off The Hook

In de nog te verschijnen music video komen de voorliefdes van Hardwell en Van Buuren voor sciencefiction op de voorgrond te staan. Hardwell liet zijn fascinatie voor het universum in 2012 blijken middels de single ‘Spaceman’ en Van Buuren gaf eerder te kennen een fan van Star Wars te zijn.

Bekijk een teaser van de music video van ‘Off The Hook’: http://bit.ly/1Km7m9a

Hardwell & Armin van Buuren – ‘Off The Hook’ is nu beschikbaar op o.a. Spotify, iTunes en Beatport: http://ArmadaMusic.lnk.to/OffTheHook