Ok dan, … toen stond er gisteren een video van Willem op zijn eigen Facebook pagina. Wat begon als een video waarin hij zijn fans bedankt voor het bereiken van maar liefst 800.000 likes op zijn pagina en het tonen van een ‘Gouden Plaat‘ voor zijn track “Colors” veranderde opeens in iets anders. Duidelijk emotioneel verklaard Headhunterz dat het tijd is voor iets nieuws in zijn carriere als producer.

headhunterz-carriere-switch-dj2dj_nl

Carriere Switch

Zoals gezegd is duidelijk te zien dat Willem deze verklaring met de nodige emoties brengt. Het is natuurlijk ook niet zomaar iets, echter soms is iemand klaar voor iets nieuws. Voor veel fans zal dit niet als een prettig bericht overkomen, echter we denken dat als iemand zoiets doet je daar de nodige respect voor moet hebben!

Van de ene kant was dit dus een verrassing, echter van de andere kant was het ook wel weer te verwachten. Headhunterz stijl ging al wat meer naar de mainstream sound toe, in onze oren, en een tijdje terug experimenteerde hij ook al met andere genres onder de naam Shilo. We zullen binnenkort wel horen en zien hoe Headhunterz zijn carriere als producer zal gaan vervolgen.

.