Hardshock Festival, een festival geboren uit de passie voor de hardcore muziek wat staat voor alles wat met hardcore te maken heeft. Door elk jaar vernieuwend en onderscheidend te willen zijn en ook talenten en exclusieve artiesten een podium te geven is Hardshock Festival uitgegroeid tot een festival voor de echte liefhebber. Het festival biedt vijf area’s met verschillende stijlen zoals Hardcore, Industrial, Frechcore, Terror, Early Hardcore en nieuw dit jaar Drum’n & Bass en Crossbreed waar jij op je wenken wordt bediend met de beste internationale artiesten. Kom op 19 april naar een van de mooiste outdoor locaties van Nederland, de Wijthmenerplas in Zwolle en ga 12 uur lang snoeihard los op Hardshock Festival 2014!

hard-shock-2014-festival-dj2dj_nl

Frenchcore/Terror

De Mainstage en de Industrial area zijn de afgelopen twee weken al bekend gemaakt, deze week is de Frenchcore/Terror area aan de beurt. In deze area vind je slechts een paar Nederlandse artiesten, de meeste Frenchcore en Terror artiesten worden op 19 april overgevlogen uit landen als Italië en Frankrijk. Op 19 april kun je onder andere genieten van een live optreden van Noisekick, een dikke battle tussen Plague en Smurf, F. NøIzE en niet te vergeten de Belgische Footworxx held Sandy Warez. Check hieronder de complete line-up van deze area.

Frenchcore/Terror
Andy the Core (IT)
Maissouille (FR)
The Sickest Squad (IT)
Dr. Peacock (NL)
Bartoch (FR) vs. The Punisher (FR)
Plague (CA) vs. Smurf (GB)
F. NøIzE (IT)
Johnny Napalm (NL)
SRB (NL) vs. The Vizitor (NL)
Sandy Warez (BE)
The Vinylraider (DE) vs. Fight (FR)
Radium (FR)
LIVE: Noisekick (NL)

Zet Hardshock Festival 19 april 2014 nu in je agenda en spread the word! Wil je weten hoe het er afgelopen jaar aan toeging op de Wijthmenerplas? Check hier de aftermovie van Hardshock Festival 2013. http://youtu.be/PrJDinB0ieI

Ticketverkoop

De Early Bird tickets waren dit jaar razendsnel uitverkocht. De regular tickets zijn te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €39,50 ex. Fee. Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2014 is 16 jaar. Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Hardshock Festival

19 april 2014

Wijthmenerplas – Zwolle

www.hardshockfestival.com