Aanstaande zaterdag zal het Gelredome in Arnhem van 22:00 tot 07:00 worden blootgesteld aan snoeiharde basfrequenties. Het Hardstyle evenement Hard Bass zal dan weer plaats vinden. Hieronder lees je alle nodige info voor het evenement.

Timetable


Aanvang Hard Bass, openingsshow start om 23:00 (22:00 – 23:00)

Team Yellow (23:00 – 01:00)
– Wildstylez
– Brennan Heart
– Toneshifterz
– The Pitcher – LIVE

Team Red (01:00 – 03:00)
– Deepack
– Coone
– Luna
– D-Block & S-Te-Fan – LIVE

Team Green (03:00 – 05:00)
– Headhunterz
– Psyko Punkz
– Zatox
– Frontliner – LIVE

Team Blue (05:00 – 07:00)
– B-Front
– Chris One
– The R3belz
– A² All Stars – LIVE

Host: MC DV8

Ingang

Let op! Op je ticket staat een ingang (E, Q of VIP) aangegeven, zorg dat je via deze ingang naar binnen gaat. Via een andere ingang als vermeld op je ticket kun je niet naar binnen.

CD & DVD

Net als voorgaande jaren wordt er tijdens Hard Bass een speciale verzamel 4CD uitgebracht. Uit ieder team is één artiest geselecteerd die verantwoordelijk is voor de CD mix. Deze keer zijn The Pitcher, Luna, Frontliner en Chris One verantwoordelijk. De CD is te koop bij de stand van Free Record shop. Gedurende de nacht worden opnames gemaakt en na het evenement zal een live registratie uit worden gebracht op DVD. Houd daarvoor de b2s website in de gaten!

Het weer

De warme mutsen en handschoenen zijn eindelijk uit de kast gehaald, want de winter in Nederland is vorige week dan toch écht begonnen. Ook tijdens de avond en nacht van Hard Bass zal het erg koud zijn. De voorspellingen geven temperaturen tot zo’n 9 graden onder het vriespunt. b2s wil haar bezoekers daarom attenderen op het feit zich warm aan te kleden, zeker wanneer men met het OV reist. Op het Centraal station van Arnhem zijn extra grote lockers te huur om al je spullen in op te bergen. Uiteraard zijn er ook lockers beschikbaar bij de GelreDome.

Kom je met de auto of met georganiseerd busvervoer, blijf dan warm in de auto of bus zitten tot dat de deuren van Hard Bass om 22:00 uur open gaan. Ga niet onnodig in de kou staan. Kortom, zorg goed voor jezelf en voor je vrienden en let goed op elkaar.

Merchandise

Er is een Hard Bass 2012 merchandise lijn ontworpen die bij de b2s merchandise stand te koop is. Je kan hier met cash betalen of pinnen.

b2s television

De donderdag voorafgaand aan Hard Bass wordt er een special worden uitgezonden rondom de voorbereidingen en opbouw. Houd de b2s website dus goed in de gaten and stay tuned!

b2s radio

Hard Bass wordt live uitgezonden via b2s radio. Vanaf 21:00 uur is de stream te beluisteren via de b2s website.

Lockers

Bij de entree van de GelreDome bestaat de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen en tassen in op te bergen. Een kluisje kost 6 euro en de borg bedraagt 5 euro. Deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. In een kluisje passen 3 jassen, dus deel met je vrienden. Het is niet mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. Voor VIP is dit wel mogelijk.

Roken

In de GelreDome is roken niet toegestaan en is dit alleen buiten mogelijk onder de Oost tribune. Hier is een verwarmde tent geplaatst.

Drugs

De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Arnhem. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Camera’s

Het meenemen van camera’s is voor iedereen toegestaan zolang het voor eigen gebruik is.

Legitimatie

De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Hou er rekening mee dat ook aan de bar om legitimatie gevraagd kan worden.

Parkeren

Er zullen verschillende parkeerterreinen geopend zijn, die zorgen voor genoeg parkeerplaatsen voor alle bezoekers. Volg de borden “Parkeren GelreDome”. Voor meer informatie en routeplanning hierover kun je terecht op de website www.gelredome.nl

Openbaar vervoer

Het Gelredome is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Arnhem en vanaf daar verder met de pendelbus naar het GelreDome. Een retourtje voor de pendelbus is te koop op het station. Voor de terugreis op zondag 12 februari zet NS extra lange treinen in. Voor meer informatie en treintijden kun je terecht op www.ns.nl of bel naar 0900–9292 (€ 0,70 p.m.).

Carpoolen – Ride here, right now

Op RIDEHERE.NL maak je een carpooldate naar Hard Bass! Schrijf je in, regel een carpooldate, bespaar geld en spaar ook nog eens het milieu. Onder de inschrijvingen worden gratis VIP parkeerkaarten verloot.

Bus

Indien je geen vervoer hebt, kun je bij Event Travel een busreis boeken naar Hard Bass. Heb je zelf een bus geregeld, dan kun je je voor een parkeerplaats aanmelden via het e-mailadres rbakker@gelredome.nl met als onderwerp ‘aanmelding touringcar Hard Bass’. Touringcarbedrijven kunnen zich hier ook melden voor uitbreide informatie met aanrijdroutes en handzame tips. Indien een touringcar parkeert op het parkeerterrein kost dit 40 euro.

Uitverkocht

Hard Bass is uitverkocht. Er wordt afgeraden kaarten via de zwarte markt aan te schaffen. Alle kaarten worden op echtheid gescand.

Meer informatie en website

Ga voor meer informatie naar de officiële Hard Bass 2012 website. DJ2DJ reporter Patrick Heiloo zal verslag doen van dit evenement. Actief op Twitter? Gebruik dan #HB12 als hashtag!