Een album met classics. Maar niet zoals jij ze kent. ‘Hands On Armada’ is anders. Iets verfrissend nieuw en creatief, met de focus op de kunst van het remixen. En niet alleen dat. Het bevestigd ook de expertise van de Duitse producer Alex M.O.R.P.H..

De classics op dit album hebben niet alleen miljoenen dance fans in beweging gekregen en onvergetelijke herinneringen achtergelaten, ze hebben ook een speciaal plekje in het hart van de vele DJ’s die ze hebben gedraaid. Eén van hen is Alex M.O.R.P.H., één van Duitsland’s meest prominente trance DJ’s en producers. Zijn producties, van ‘Turn It On’, ‘Sunset Boulevard’ en ‘New Harvest’ tot Paul van Dyk samenwerking ‘In Between’ en Rank 1 collaboratie ‘Life Less Ordinary’, hebben hem een ongeëvenaarde reputatie in hoge kwaliteit trance gegeven. Een reputatie die hem ook tot veelgevraagd remixer heeft gemaakt. Zijn remixen voor namen als Armin van Buuren, Faithless, Max Graham, Filo & Peri en Josh Gabriel bleven altijd dicht bij zijn eigen sound. Een geluid dat emotioneel maar krachtig en big room maar gevoelig is. Diezelfde sound hoor je op ‘Hands On Armada’, waarop Alex M.O.R.P.H. 7 jaar Armada classics onder handen neemt en ze compleet 2010-fit maken.

Alex: “Al deze tracks behoren tot mijn persoonlijke alltime favorieten uit dit genre. Ze roepen veel herinneringen in me op. Het zijn fantastische en tijdloze composities en geluiden, die destijds een nieuw tijdperk markeerden – maar ze klinken in 2010 niet meer up-to-date. Het idee is niet om ‘zomaar een remix’ van een classic te maken, maar om de originele ziel van deze producties om te vormen en de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. En ik weet zeker dat mensen net zo aangestoken zullen worden als 10 jaar geleden! Tot op de dag van vandaag ben ik nog verliefd op deze klassiekers, daarom wilde ik ze bewerken.

Op ‘Hands On Armada’ vind je de Alex M.O.R.P.H. touch van classics als ‘Veracocha – Carte Blance’, ‘Binary Finary – 1998’, ‘Pulser – Point of Impact’, ‘Insigma – Open Our Eyes’ en vele anderen, die ze in een aanstekelijke, energieke en melodieuze fusie van het verleden en heden heeft samengesmolten. Oud en nieuw gaan hand in hand op ‘Hands On Armada’.

Disc 1
1 Alex M.O.R.P.H. – Hands On Intro
2 Ridgewalkers feat. El – Find (Alex M.O.R.P.H. Remix)
3 Jose Amnesia feat. Jennifer Rene – Louder (Alex M.O.R.P.H. Remix)
4 Whiteroom feat. Amy Cooper – Someday (Alex M.O.R.P.H. Remix)
5 Three ‘N One presents Johnny Shaker – Pearl River (Alex M.O.R.P.H. Remix)
6 Markus Schulz & Departure with Gabriel & Dresden – Without You Near (Alex M.O.R.P.H.`s previously unreleased Remix)
7 Signum – First Strike (Alex M.O.R.P.H. Remix)
8 Veracocha – Carte Blanche (Alex M.O.R.P.H. Remix)
9 Armin van Buuren feat. Susana – Shivers (Alex M.O.R.P.H. Redlight Dub)
10 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden Remix)

Disc 2
1 Chakra – Love Shines Through (Alex M.O.R.P.H. Remix Intro Mix)
2 Josh Gabriel presents Winter Kills – Deep Down (Alex M.O.R.P.H. Remix)
3 Active Sight – Out Of Our Lives (Alex M.O.R.P.H. Remix)
4 Insigma – Open Our Eyes (Alex M.O.R.P.H. Remix)
5 The Thrillseekers – Synaesthesia (Alex M.O.R.P.H.`s Hands On Remix)
6 Binary Finary – 1998 (Alex M.O.R.P.H. Remix)
7 Armin van Buuren feat. VanVelzen – Broken Tonight (Alex M.O.R.P.H. Remix)
8 Max Graham feat. Neev Kennedy – Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix)
9 Pulser – Point Of Impact (Alex M.O.R.P.H. Remix)

Release is gepland op 10 december.