Aanstaande zondag is er in Arnhem een DJ-mixsessie. Het idee is om verschillende apparatuur bij elkaar te zetten, aan te sluiten op een lief mengpaneel, en elkaars apparatuur uit te proberen en voor het gezamelijk bouwen van een muziekstream. Er is geen van tevoren besloten genre, maar het is waarschijnlijk dat het vooral elektronische muziek zal zijn (minimal, drum and bass, …) omdat dat prettig te mixen is.

Als je ooit vinyl, CDJ’s of juist midi-controllers hebt willen uitproberen, is dit je kans! Als je zelf interessante apparatuur hebt, zoals een drumkit, ben je ook meer dan welkom. Meer informatie vind je op https://hack42.nl/wiki/index.php/Mixsessie – ze horen het graag als je wil komen, zodat ze rekening kunnen houden ivm. snacks etcetera :)

Wat gaat er precies gebeuren?
Een jamsessie voor DJ’s en DJ’s-in-spé: Neem je eventuele apparatuur mee, kom spelen met andermans apparatuur, experimenteer, leer en daag jezelf uit! Niet denken maar doen, van fouten leer je, en het zal ongeacht alles toch wel supervet klinken! De opzet is als volgt: we verzamelen zo veel mogelijk apparatuur: hangen het allemaal samen aan een huge mengpaneel, en gaan. Voor de rest ligt niets vast: klassiek of happy hardcore, metal of drum and bass; zes mensen tegelijk of één die het feest maakt.

Het plan is om ook alles op te nemen: alle individuele inputs en ook wat er over de master gaat. Zo kun je later opscheppen over hoe goed je in de mix klonk, en de vetste stukken later nog eens naluisteren!

DUS! Op zondag 29 mei 2011 houdt HACK42 een mixsessie / gearmeet in Hackerspace Hack42 te Arnhem. Kosten bedragen 10 euro, welke wordt besteed aan tafelhuur, eten en drinken. Als er wat over blijft zien we wel wat we ermee doen.

Meer informatie en aanmelden kun je hier!