Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, komt er weer aan! Op vrijdag 3 augustus kan je jezelf onderdompelen in een schaamteloze avond vol vuigheid, vertier en vermaak. Neem je opblaaskrokodil en zwemspullen mee want het thema dit jaar luidt: Vamos a la Playa – Van St. Tropez tot aan Chersonissos. Er wordt flink uitgepakt want dit jaar zal voor het eerst de grote zaal van het Patronaat op ordinaire wijze worden afgebroken!

Optreden op Haarlem Ordinair

Wil jij nou zelf eens shinen on stage? Dat kan! Haarlem Ordinair biedt drie opties:
1. Bandjes: Met jouw band optreden! Kunnen jullie covers spelen van 80s/90s zomerliedjes als Coco Jambo, We’re going to Ibiza, Toppertje, La Dolce Vita en de Lambada? Dan zoekt het Haarlem Ordinair team JOU! Zet op www.facebook.com/haarlemordinair een Youtube link van één van jullie zomerhitcovers en wie weet staan jullie te shinen vrijdag 3 augustus!
2. Talentenjacht: Kan jij een trucje, goeie mop of heel goed zingen en wil je on stage in de grote zaal van het Patronaat je ding doen? Meld je dan op de avond zelf aan bij onze host of stuur ons op www.facebook.com/haarlemordinair een berichtje!
3. Om het zomerse gevoel wat nu over ons land neerdaalt vast te houden gaan we op vrijdag 3 augustus ook nog een Macarena wedstrijd doen! Denk jij dat je dit dansje (nog steeds) onder de knie hebt? Doe dan mee on stage in de grote zaal van het Patronaat Haarlem en win een zomers VIP pakket! Meld je aan bij de host.

Ordi outfit

Wil je vrijdag 3 augustus niet voor lul lopen en niet teveel opvallen dan is het raadzaam om zo ordinair mogelijk verkleed te gaan! Nog geen outfit? Dan moet je even naar verkleedspecialist Jan Monnikendam aan de Gedempte Raamgracht in Haarlem! Want alle bezoekers krijgen op vertoon van hun entreeticket (dus niet de flyer) 10% korting op hun outfit of andere gadgets.

Winacties

Onder de leukst verklede mensen én de mensen die het origineelste opblaasding meenemen worden mooie ordinaire prijzen verloot op de avond zelf. Ook online kan je wat winnen, namelijk kaarten! Onder de likers van www.facebook.com/haarlemordinair verloten we 2 VIP pakketten inclusief VIP tafel on stage, drankjes én een verrassing. En onder diegenen die de Haarlem Ordinair foto als omslagfoto gebruiken ook! Als je mee doet, stuur ze even een Facebookberichtje. Ook kan je met Disco Bingo prijzen winnen! En omdat we voor het eerst los gaan in de grote zaal krijgen de eerste eerste 100 man een gratis zonneklep! Dus wees op tijd vrijdag 3 augustus, om 22.00 gaan de deuren open.

Haarlem Ordinair

Haarlem Ordinair is al zeven jaar dé smerige smaakmaker tijdens Haarlem Culinair. Ook op deze 2012 editie spettert het morsige braadvet je weer tegemoet. Verwacht een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s & 90s party, verkleedpartijtje, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café in één.  Een genadeloze kater wordt door de organisatie gegarandeerd! Trek dus je foute bikini, jaren 90 zwemslip of tijgertanga aan en verschijn vrijdag 3 augustus bij de grote zaal van het Haarlemse Patronaat, want je weet: “Haarlem Ordinair, het enigste feest waar je ech jezelf ken zijn.”  Nog steeds niet overtuigd? Check dan hier de affengeile aftermovie van 2010!

 • Haarlem Ordinair – Vamos a la Playa
 • Van St Tropez tot aan Chersonisos
 • Vrijdag 3 augustus 2012
 • Tijd: 22.00-04.00
 • DJ’s: Short & Bald DJ Team, Bof & Rooie Hond & special guests en jij?
 • Muziek: 80s, 90s, fout, house, meezingers
 • Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
 • Voorverkoop 10,- via http://www.ticketmaster.nl/event/haarlem-ordinair-tickets/99927
 • Deur: 12,-
 • Entree: 18 jaar en ouder
 • Informatie: www.patronaat.nl
 • Organisatie: www.flexcited.com