Nadat vorige week werd aangekondigd dat de Die Hard tickets voor Ground Zero tot op het laatste ticket uitverkocht is, komen UDC en Multigroove nu met de langverwachte trailer van het rauwste festival van de harde stijlen. Het enige nachtfestival van Nederland dat nog overgebleven is; Ground Zero Festival 2012 – The Night Project.

Area Bussloo

Wat er precies waar is van de hardnekkige geruchten dat er ieder jaar weer mensen verdwijnen op de heilige grond van Area Bussloo, blijft vooralsnog een raadsel. Maar volgens de verhalen van ingewijde Die Hards komen de bezoekers hier jaarlijks in grote getale bijeen om één nacht te feesten alsof hun leven er vanaf hangt. Opgezweept door een brute afvaardiging van bekende en onbekende artiesten uit de meest obscure uithoeken van de internationale harde dance scene gaan de bezoekers in Area Bussloo helemaal los. Check hier de trailer die deze kant van het verhaal in ieder geval bevestigd onderaan dit bericht.

Facebook winactie week

Deze week is het winactie week op de officiële Facebook pagina van Ground Zero Festival: www.facebook.com/groundzerofestival. Wil jij degene zijn die één van de 3×2 vrijkaarten voor het duisterste, hardste en enige nachtfestival van Nederland wint? Zorg dan dat je er op tijd bij bent en share & like het bericht en plaats je antwoord op de facebookpagina.

Die Hard T-shirts

Voor Die Hard Ground Zero fans, houd je brievenbus goed in de gaten want de Die Hard T-shirts zijn onderweg en vergeet ook niet onze facebookpagina te checken voor de speciale Die Hard win acties.

Line Up

Hieronder nogmaals de complete line-up, verspreid over vijf volwaardige areas en een relaxte chill out, omlijst door vette shows, attracties en special effects:

Hardstyle
The Prophet
Tuneboy (IT)
Digital Punk
Avio
LIVE: Geck-O
Scope DJ
Organ Donors (UK)
Bass Chaserz
Dozer

Industrial // Frenchcore // Terror
Hellfish (UK)
Manu Le Malin (FR)
The Outside Agency
Cut A Kaos (CH)
LIVE: The Speed Freak (DE)
Tymon (AU)
TimeTwister (FR)
Petrochemical (NO)
Fight (FR)
Cemon Victa

Hardcore
Promo
Tommyknocker (IT)
Predator
Tha Playah
Tieum (FR)
Enzyme X
Arizona Hardcore Junkies (US)
LIVE: System 3 (IT)
Insane Dj Mafia
Mr. Madness (SI)
Lunatic
Miss Hysteria

Raw Hardstyle
Clock Kid
Titan
Wavolizer (DK)
Chain Reaction
Prefix & Density
Mark EG (UK)
Deetox
Phrantic (CH)
Juized

Early Hardcore
Lenny Dee (US)
The Stunned Guys (IT)
Gangsta Alliance
Delta 9 (US)
LIVE: The Horrorist (US)
Laurent Hô (FR)
Dano
Leviathan
Chosen Few

Freestyle
Steve Sweet
Spider
Baba
BMC
Housebangerz

2012 video trailer: