Over twee weken is het eindelijk zover, dan zal Fusion of Dance Festival voor de vierde keer plaatsvinden op Wijthmenerplas in Zwolle. Na een zonnige Koninginnedag is het aftellen nu echt begonnen. Met meer dan 90 artiesten verdeeld over 9 area’s, een knallende line-up en de perfecte locatie zal Fusion of Dance Festival 2012 een onvergetelijke editie worden.

OnlyTechno | Minimaal tot Maximaal

Voor elk wat wils bij OnlyTechno tijdens Fusion of Dance Festival. Of je nu van de heerlijke zomerse minimal beats van Melon houdt of meer de hardere techno van Alex Under weet te waarderen, je kan er niet om heen. De line-up van OnlyTechno gaat jouw festivaldag helemaal compleet maken. Daarnaast mag je zeker techno grootheid Michel de Hey niet missen. En garantie op mooi weer is er want de sets van Joey Daniel, Wouter de Moor en onze eigen Zwolse techno man Roy El Kei gaan zeker voor een warm zomer gevoel zorgen!

Line-up OnlyTechno
Michel de Hey, Alex Under, Sebastard, Wouter de Moor, Melon, Joey Daniel, Roy El Kei

Smirnoff Stage

Misschien heb je er al van gehoord of over gelezen maar Smirnoff pakt dit jaar wel heel dik uit met een vette Line-up op een totaal nieuwe stage. Zelfs de Zwolse Sticks & Kubus gaan met jou een feestje bouwen en geven daarmee de aftrap voor hun nieuwe album-tour. De line-up mag je verder echt niet missen met namen als When Harry met Sally, de Nachtbrakers, Snelle Jelle en Hitmeister D. Kom een feestje bouwen op deze dikke eclectische sounds en vergeet niet Sticks even te feliciteren. Hij viert namelijk zijn verjaardag on stage. Hoe? Dat blijft nog even een verrassing!

After Party Fusion of Dance door werkzaamheden Club Minister afgelast

Als organisatie vinden we het heel spijtig, maar we kunnen niet anders. De Official Afterparty van Fusion of Dance gaat ondanks alle voorbereidingen niet door. Club Minister waar de afterparty plaats zou vinden is op dit moment nog heel hard bezig met onder andere het verhelpen van een te gladde vloer. Deze werkzaamheden maken deel uit van bredere aanpak om een grote kwaliteitsslag te maken en de aankleding van de Club te upgraden. Helaas lukt het de club niet om de werkzaamheden 19 mei gereed te hebben.

Als organisatie vinden wij het vanwege de gladde vloer niet verantwoord om onze bezoekers na een dag feesten op die locatie te ontvangen. Bovendien kunnen we op deze manier ook niet de kwaliteit bieden die men van ons gewend is. In samenspraak met Club Minister hebben we besloten de After Party te cancellen.

Personen die al een ticket hebben gekocht zullen het volledige bedrag op hun rekening teruggestort krijgen. Uiteraard gaat Fusion of Dance Festival op 19 mei wel door! Een mega line-up, nieuwe area’s en een fantastische locatie wachten op nog meer bezoekers dan vorig jaar!

Line Up

Tijdens Fusion of Dance Festival zullen er meer dan 90 artiesten verdeeld over 9 area’s optreden. Check hier de complete Line-up van Fusion of Dance Festival 2012! Check hier die geweldige Line Up!

Discount Tickets

Nog geen kaarten? Profiteer snel van de korting! Het gaat hard met de kaarten en Fusion of Dance Festival komt razendsnel dichterbij. Mocht je nog geen kaarten hebben bestel dan snel je kaarten voor 13 mei aanstaande. Op die dag stoppen we met de verkoop van de Discount Tickets en zijn er uitsluitend nog Regular Tickets te verkrijgen. Op naar de ticketshop op www.fusionofdance.nl of koop je Discount ticket bij een van de Primera verkooppunten.
– Prijs Discount Ticket: € 39,50 (t/m 12 mei 2012)
– Prijs Regular Ticket: € 47,50 (vanaf 13 mei 2012)

Combi-tickets
Vanuit heel Nederland rijden bussen naar Fusion of Dance Festival, check voor meer informatie www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen. Ook rijden er bussen tussen NS Zwolle en het Festival terrein.

Blijf op de hoogte over Fusion of Dance Festival via onze website, Facebook en Twitter.

Fusion of Dance Festival – 19 mei 2012 – Wijthmenerplas, Zwolle