Barry Drooger, aka Frontliner, is al ruim een half decennium actief als producer in de hardstyle scene. Hij behoord zowel als dj en producer tot de top van deze scene en is getekend bij één van ’s werelds toonaangevende hardstyle labels, Scantraxx Recordz. Het is een artiest met een diverse en unieke sound, iets dat hem ongekend populair heeft gemaakt. Na tal van sterke releases in de afgelopen jaren is Frontliner tot het besluit gekomen om een nieuwe stap in zijn carrière te nemen. Het produceren van zijn eerste artiestenalbum! Vanaf dat moment is hij, zonder te aarzelen, zijn studio ingedoken waar hij hard heeft gewerkt aan zijn grootste project tot nu toe; ‘Frontliner – Producers Mind’.

Producers Mind

Met het album neemt Frontliner je mee door zijn muzikale (producers) geest. Van melodieuze tracks die je zullen voorzien van dat euforische gevoel die je alleen op bijzondere momenten meemaakt tot aan hardere tracks die in alle hevigheid zullen losbarsten waardoor je niet meer stil kunt blijven zitten. Voor nog meer variatie is Frontliner de samenwerking aangegaan met enkele top producers zoals: Max Enforcer, Deepack en Ran-D. Niet te vergeten zijn natuurlijk de remixen van enkele van zijn grootste hits door mede Scantraxx artiesten, The Prophet en Scope DJ.

Release 14 December

De wereldwijde release van “Frontliner – Producers Mind” zal plaatsvinden op 14 December 2011 en de tracklist zal in de komende weken bekend worden gemaakt. Zorg ervoor dat je de volgende social media en websites in de gaten houdt om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws:

http://www.scantraxx.com / http://www.twitter.com/scantraxxnl / http://www.frontliner.nl / http://www.twitter.com/djfrontliner

Binnenkort kun je trouwens een review van dit album verwachten. Zodra hij uit is gaat hij de speler in!