Zaterdag 7 juli vindt alweer de vierde editie plaats van het gratis toegankelijke Free Festival – The Harder Styles. Na drie bomvolle edities op het Atlantisstrand van Almere, zal het event naar the next level worden gestuwd. In drie verschillende area’s hoor je de beste hardstyle, hardcore en early hardcore voorbijkomen door absolute toppers in de scenes. Art of Dance maakt de line-up bekend en vertelt meer over de voorverkoop van de guarantees!

Gratis Festival

Het is een bekend gegeven dat Free Festival staat voor een gratis festival met een top line-up en voorzieningen. Ook dit jaar zijn kosten noch moeite gespaard om er een ongeëvenaarde knaldag van te maken op het Almeerse Atlantisstrand. De organisatie kan er een lang verhaal van maken, maar de programmering spreekt voor zichzelf. De line-up voor Free Festival – The Harder Styles ziet er als volgt uit:

HARDSTYLE
Headhunterz
Crypsis
Noisecontrollers
Tatanka
Coone
Toneshifterz
Chain Reaction
Radical Redemption
Thera
Anagenetic
Geck-O

Hosted by MC Tha Watcher

HARDCORE
Angerfist LIVE
Outblast
Korsakoff
Noize Suppressor
Tha Playah
Mad Dog LIVE
DaY-már
Dyprax
Nitrogenetics
AniMe
State of Emergency
T-Junction
Miss K8
Rudeboy

Hosted by MC Nolz

EARLY HARDCORE
Predator
Dr. Z-Vago
Bass-D
Mercenary
The Menace
Sequence & Ominous
Sixpack & Cocktail
Freaco
Backfire
Cold Fusion

Hosted by MC Syco

GUARANTEES

Net zoals voorgaande jaren, hanteert Art of Dance ook in 2012 het guarantees-systeem. Dit houdt in dat je jezelf kunt garanderen van entree door een guarantee aan te schaffen via www.freefestival.nl/harder of www.artofdance.nl. Hiervoor krijg je vier consumptiemunten zodra je binnen bent en gratis toegang tot de toiletten. Free Festival – The Harder Styles was vorig jaar ruim van tevoren uitverkocht dus aarzel niet te lang!

Info

Voor meer informatie over Free Festival ga je naar www.freefestival.nl/harder, www.artofdance.nl, houd je Art of Dance’s Facebook in de gaten of volg je Art of Dance op Twitter.

Free Festival – The Harder Styles
Zaterdag 7 juli 2012
11.00 – 23.00 uur
Atlantisstrand, Almere