zaterdag 12 september 2015 barst de allereerste, knotsgekke Flodderparty van Nederland los in partycentrum De Linde in Groesbeek. Iedere Flodderfan, te vinden in regio Nijmegen en Goesbeek, is welkom om mee te feesten in de nostalgische Flodder-sferen. Want jong en oud, dik en dun, eigenlijk is iedereen wel een beetje Flodderfan… Toch?

Flodder Party_FB header

Deze Flodderparty neemt je mee in een reis terug naar de jaren ’80. Het tijdperk dat de allereerste Flodderfilm (1986) van Dick Maas uitkwam. Het tijdperk van 2 Unlimited, de tijd van cassetebandjes en de Walkman, de slinky, Super Soakers en de Viewmaster. Jongens speelde vooral met Micro Machines, Playmobile, Transformers, G.I. Joe en de Teenage Mutant Ninja Turtles terwijl de meisjes van die tijd weer helemaal fan waren van de Pogo Ball, My Little Pony, rolschaatsen en Teddy Ruxpin. Dan had je ook nog die ingewikkelde maar supervette Rubiks Kubus en natuurlijk de allereerste Nintendo 8-bit spelcomputer niet te vergeten met het populaire schietspel Duck Hunt wat uitkwam! Mooie tijden!

V.I.P. = V.I.A. (Very Important Aso)

De échte Flodderfans onder ons die wel wat extra aandacht en luxe willen tijdens de Flodderparty kunnen speciale VIP-kaartjes V.I.A. kaartjes kopen. De ‘Very Important Aso’ hoeft deze avond namelijk bijvoorbeeld niet in de rij te staan voor munten en/of drankjes. Hetzelfde geldt voor de ‘vette bek’ die geserveerd zal gaan worden in de vorm van Flodderfriet en snacks. Een V.I.A. heeft ook toegang tot een aparte ruimte/zaal met een bovengedeelte om neer te kijken op de andere Flodder-feestgangers en waar hele speciale V.I.A. verrassingselementen zullen plaatsvinden.

De Flodderparty brengt niet alleen variatie in muziek maar ook diverse acts en optredens. Ben jij ook benieuwd welke Flodder acts wij voor je in petto hebben? Dan moet je toch echt zelf op de Flodderparty in Groesbeek een kijkje komen nemen. Eén ding is in ieder geval zeker: het belooft een memorabele en gezellige avond te gaan worden!

Voor de bezoekers is er een ‘simpele’ dresscode: Flodder-look-a-likes! Trek dus je kledingkast alvast binnenstebuiten en overhoop om zodoende jouw meest ideale Ma Flodder, Kees, Sjakie, Johnnie, opa of Kareltje imitatie en/of outfit op te zoeken. Ieder typetje is welkom! Of je nou verkleed bent als een van de kak-jongens van de tennisclub, de notaris, dokter of advocaat uit Zonnendael of juist als Toet & Henkie of een ander typetje uit de Flodder film/serie, het kan en mag allemaal tijdens de Flodderparty!

Tickets

Via de website kun je kaarten bestellen. Een kaartje kost €10,- euro en de V.I.A. (Very Important Aso) kaarten zijn €25,- euro. De kaartjes voor de Flodderparty zijn ook bij één van de 450 Primera winkels in Nederland verkrijgbaar.

WIN

Maar natuurlijk kun jij ook kaartjes bij ons winnen! Wij mogen twee keer twee setjes kaarten weggeven. Wat je hiervoor moet doen is simpel: vertel hieronder hoe jij terug denkt op de jaren tachtig. En de meest originele reacties kiezen wij uit als winnaar!! Dus zorg dat je snel reageert en wie weet win jij wel twee tickets voor dit toffe event!