We tellen af tot het weekend, maar niet voordat we het festival van de week hebben uitgeroepen. Deze week in de schijnwerper: Voltt!

Festival_Van_De_Week_2XPR_DJ2DJ_VOLT

Tien jaar geleden werd het allereerste Voltt Loves Summer festival, opgezet door Bart Schils alias Bart Skils. Tegenwoordig is hij meer in het buitenland dan op eigen bodem te vinden maar ondanks dat, organiseert hij dit jaar alweer de 10de editie van Voltt.

In de periode voor Voltt organiseerde hij altijd semi-illegale feesten op het haventerrein van Amsterdam. Wegens het succes daarvan is het idee ontstaan om een buiten feest te organiseren. ‘Elk jaar kijk ik in mijn playlist, de tracks van artiesten die ik veel draai of luister, nodigen we uit. Dat is een van de leukste dingen, omdat je kunt fantaseren over de indeling of timetables van de stages’ aldus Schils. Daarbij doen ze alles zelf, van de hekken neerzetten tot aan barren opbouwen. Met deze passie voor muziek, details en betrokkenheid wat ons betreft de absolute aanrader voor deze week! 

Ben je benieuwd naar de line-up, timetable, eventmap en meer van Voltt loves summer festival. Zoek dan naar Voltt in de ‘2xpr App’, zo heb je alle laatste festival informatie altijd bij de hand.

▲ App store: http://bit.ly/2pxrappstore
▲ Android: http://bit.ly/2xprandroid