Vanaf deze week introduceert DJ2DJ een nieuwe rubriek: Het festival van de week in samenwerking met 2xpr! We zullen elke week één parel uit het grote festival aanbod uitlichten, deze week openen we met 22festival.

2XPR-DJ2DJ_Festival_Van_De_Week

Waarom 22 festival?

22festival wordt georganiseerd door de oprichters van het bekende muziekplatform 22tracks, dit jaar organiseren zij voor het eerst een heus eigen festival. Zonder één echte headliner op het programma laten zij durf zien en daar houden wij van. Wat kan je verwachten?
Een intiem festival met artiesten die je anders nooit op Amsterdamse festivals terug ziet, geprikkeld worden door het onbekende met de kwaliteit van 22tracks. Alle ingrediënten om uitgekozen te worden voor het festival van de week!

Download de 2xpr App om de complete line up, timetable en alle overige informatie terug te vinden over 22festival. Zo heb je altijd al je festival informatie op één plek: je broekzak!

2xpr

2xpr is het nieuwe online platform waar festival liefhebbers terecht kunnen voor alle must have festival info. 2xpr verbetert de beleving voorafgaand en tijdens het uitgaan door op een simpele en overzichtelijke manier de uitgaansmogelijkheden in kaart te brengen.

Uitgaan doe je niet alleen, de 2xpr Meet – Up functie is namelijk je ideale wingman. Of je nou wilt daten, future soulmates zoekt om mee te stappen of gewoonweg wilt netwerken; met 2xpr is jouw ideale festival match nooit ver weg.

DJ2DJ_2xpr

De voordelen:

Al je festival informatie op één plek
Stel eenvoudig je eigen timetable en uitgaansagenda samen
Ontvang push notificaties voorafgaand aan een event en wanneer je favoriete artiest start
Bekijk de event map van het festival
Ontmoet nieuwe interessante mensen met de Meet-Up functionaliteit
Bestel eenvoudig je tickets via de App
Upload foto’s van events en bekijk de foto’s van anderen
Ontdek nieuwe muziek via de artiesten pagina’s

Download nu de 2xpr App en Expierence the Unexpected!

– App store
– Android
Website
Facebook

See you next week 😉