Qult is terug! En wel met een extra grote tweede editie. Het is ondertussen februari en al je goede voornemens zullen al wel de deur uit zijn… dit is dus het perfecte moment om de Madness of Qult weer toe te laten tot je hart!

21 februari laat Qult je zien wat deze madness betekent in het grote Amsterdamse Transformatorhuis, de epische WesterUnie en als bonus wordt ook het Westerliefde terrein gevuld met pompende beats. Als klap op de vuurpijl duurt dit alles ook nog eens tot 8:00.

Qult XL Line Up & Timetable

Qult staat voor originaliteit, vrijheid en diversiteit en dat zien we natuurlijk ook terug in de line up. Natuurlijk is Geck-O van de partij en hij wordt bijgestaan door artiesten als Dr. Rude, Audiofreq, Alex Kidd, LNY TNZ, Dirtcaps en nog veel meer. Check hier dus snel de timetable!

Qult XL Lineup en Timetable

Qult XL Mixes

In aanloop van Qult XL worden er ook verschillende mixes vrijgegeven op Soundcloud. De artiesten die 21 februari ook hun opwachting maken schotelen jouw de beste mix van Techno, Electro, Subground en ga zo maar door voor. Kom dus vast in de Qult sfeer en check je hieronder.

Qult XL Trailer

De Qult XL trailer voor 21 februari staat ook alweer een tijdje online, check ‘m hier!