Wij waren op lakedance te vinden en mochten dit vette interview afnemen met Yves V. Hij was net geland vanuit Ibiza, om vervolgens Lakedance op zijn kop te zetten.

Lakedance_Interviews_DJ2DJ

Hoe is het met je?

Heel Goed, We komen net rechtstreeks van Ibiza want we hebben daar een aantal dagen rust gehad. Ik heb daar gedraait in de Privelege en Amnesia. Het is nu de drukste periode van het jaar, waardoor je constant op en neer vliegt.

Wat is je connectie met Lakedance?

Ik heb hier 2 jaar geleden ook gedraaid. Dat is super goed bevallen en ik denk dat dat ook de reden is dat ze me weer opnieuw hebben gevraagd. Verder sta ik niet zoveel in Nederland. Wel heb ik een keer Mysteryland en op Wish Outdoor gestaan. Verder nog een aantal andere vette festivals maar Nederland blijft me altijd wel bij.

Hoe gaat het met je zomertour?

Het hele jaar door is het eigenlijk wel druk maar ik moet zeggen, Juli was erg druk met ongeveer vijf shows per week binnen europa.  Gelukkig stopt het daarna niet, want dan is het weer zomer in Brazilië, Dus het loopt allemaal lekker door.

Hoe houd je het vol?

Mijn geheim zit hier tegenover;) Af en toe moet je gewoon je rust pakken, en dan vooral gewoon chillen, met die vliegschema’s heb je dat ook wel nodig

Releases, wat kunnen we verwachten?

De eerste release die je kan verwachten is op Smash the house, On top of the world. Verder ben ik bezig met een aantal samenwerkingen, welke we nu aan het afwerken zijn. De bedoeling is dat we elke maand een track proberen uit te brengen. Aan het begin van het jaar heb ik vrij veel releases gedaan, waarna het even stil is geweest.

Als je zo druk bent, heb je dan nog tijd om te produceren?

Ik probeer veel studio tijd te pakken, samen met een studio partner gaan we dan aan de slag. We hebben door de drukke planning geprobeerd om zoveel mogelijk voor de zomer af te krijgen. Aankomende week ben ik een aantal dagen in Belgie waardoor we weer wat dingen kunnen afmaken.

Wat voor gear gebruik je?

Ik heb altijd USB Sticks bij me voor de CDJ’s, waar al mijn muziek op staat. De hoofdtelefoon heb ik ook van PioneerDJ, want ik vind het fijn als deze rondom het oor zit. ik heb ook een Dr Dre geprobeerd maar die vond ik te klein.

Wat verwacht je van Lakedance?

Ik vond het vorige keer heel gemoedelijk en een fijne sfeer, ik verwacht nu een zomerse sfeer want daar is het weer ook na.

Yves_V_Interview_DJ2DJ_lakedance

Bedankt Yves!

Check hier nog ons interview met Dirtcaps tijdens het Lakedance festival.

Check hier nog ons interview met Jordy Dazz tijdens het Lakedance festival.