Cool! Wij mochten tijdens het Lakedance festival, een super vet interview houden met Jordy Dazz. Lees hem hieronder!

Lakedance_Interviews_DJ2DJ

Hoe ben je bekend geraakt met Lakedance?

De allereerste Editie die was hier bij de Beachclub op het strand, heel klein 1000 man denk ik?
Toen stond Fedde le grand nog als headliner, en vanaf het tweede jaar heb ik elk jaar gedraait. Met uitzondering van vorig jaar, omdat ik toen een andere boeking had. Maar het is allemaal heel vertrouwd en ik ken het vanaf het begin af aan.

Hoe is je zomertour tot nu toe?

Super goed! in de zomer is het eigenlijk  altijd heel erg druk. Veel vliegen en heftige schema’s, vorig weekend was bijvoorbeeld nog in Suriname heel vet! Ik was daar samen met Eva Simons waarmee we samen met de hele crew de jungle zijn ingegaan! Ik ben daar nog van een kabelbaan afgegaan! Zeker voor herhaling vatbaar!

Dinsdag en Woensdag heb ik studiotijd gepakt om ff wat dingetjes af te maken. Donderdag zijn we naar Portugal gevlogen en daar had ik een super vette festival.  Vanuit daar zijn we gelijk terug gevlogen naar Brussel om vervolgens thuis ff te douchen en weer door te gaan naar Duitsland. Afgelopen nacht lekker geslapen en nu staan we helemaal fresh hier op Lakedance.

Hoe houd je dat super drukke schema vol?

Voeding is heel erg belangrijk! Verder sport ik 1 a 2x in de week. Ik heb een hele lieve vriendin die super goed kan koken! Soms schiet dat er ook wel eens bij in, dan kom je toch weer bij het bekende Mc Donalds uit. En absoluut proberen om je slaap te pakken, anders is het gewoon niet te doen!

Kunnen we nog releases verwachten?

Jazeker, mijn nieuwe plaat is net uit op het label Fly Eye, getiteld the limit Op dit moment ben ik bezig met een remix voor tommy Trash, daar heb ik nog de hele week de tijd voor om dat af te ronden. Er ligt ook een nieuwe soloplaat op de plank, en nog een track die bij Dyro op het label komt. Samen met Jordy ben ik ook nog bezig met een plaat. en een hoop samenwerkingen nog.

Wat voor Gear gebruik je?

Voor het draaien heb ik altijd de Technics rp-dj1210. Zelf draai ik met een SSD schijf, puur omdat de Rekordbox software niet heel snel is met USB Sticks of sd kaartjes. Echter met een SSD schijf is het wel super snel. Het voordeel ervan is dat het ook supergoed tegen schokken en dergelijke kan. Maximaal neem ik ook 330 tracks mee, als ik daar overheen ga dan zoek ik alles weer netjes uit totdat ik weer 330 tracks bij me heb.

On the road heb ik altijd mijn Macbook Pro bij samen met mijn Bose QC15 met noise canceling. Dat is echt heel relax voor als je moet vliegen, als ik die niet bij heb dan wordt ik gek. Wanneer ik in het hotel zit dan gebruik ik ook vaak de Apple EarPods, omdat ze gewoon goed klinken en ik denk dat gewoon veel mensen muziek luistert via die dopjes. Als het daar goed op klinkt dan vind ik het top! Afmixen doe ik wel in de studio want daar heb ik Genelec 8040‘s, dat zijn gewoon goede monitoren waardoor je echt het club gevoel krijgt. Daarbij gebruik ik nog een mixcube, die het laag extra versterkt, verder heb ik nog een Mackie Logic Control staan waarmee ik los alle kanalen kan aansturen. Hiernaast gebruik ik Native instruments Complete Control. En gebruik ik UAD om af te mixen. Alles wat ik nu heb kan ik echt goed mee werken, en soms koop ik nog een vette plugin.

Zometeen sta je op main en vanavond op de after, wat verwacht je van allebei?

totaal 2 verschillende dingen. Op de mainstage sta ik redelijk vroeg, half 4 na bougenvilla en voor shermanology dus ik ga lekker housie beginnen. Vanaf daar lekker bouwen en dan zullen we wel zien waar het schip strand. vanavond wordt het denk ik iets meer beuken, maar dat is de eerste keer voor mij op de after. Maar dat wordt helemaal top.

Jordy_Dazz_Lakedance_DJ2DJ_Interview

Super bedankt Jordy!

Check hier nog ons interview met Dirtcaps tijdens het Lakedance festival.