18 maanden gevolgd door een camera, tot in de verste uithoeken van deze wereld. Goeie tijden, maar soms ook slechte tijden en ook gekke tijden bij de vele feesten en festivals. Brennan heeft er elke minuut van genoten en is dan ook blij om deze momenten met je te delen.

1374689645_evolution-of-style-the-documentary-a-journey-with-brennan-heart-dj2dj_nl

Evolution of Style – A Journey with Brennan Heart

Met zijn RED camera als getrouwe metgezel heeft Kevin Gansemans Brennan over de hele wereld gevolgd. Je ziet beelden van verre continenten, landen, steden, clubs, events en festivals. Maar ook beelden vanuit de studio, kantoor, autos, vliegtuigen (die niet altijd op tijd zijn!). Niet altijd even gemakkelijk, echter uiteindelijk toch één van de beste jobs van de wereld! Want Brennan Heart kan op deze manier wél zijn muziek met de hele wereld delen, en daar gaat het om….

Als één van pioniers en vernieuwers binnen de Hardstyle vertelt Brennan met deze documentaire zijn verhaal over hardstyle. Gebaseerd op pure passie en loyaliteit voor het universele genre dat het nu is. Geniet van de reis in beelden, de interessante kijk op zaken van vele collega’s, het enthousiasme van de fans en luister ook naar enkele nieuwe tracks van de man zelf!

Soundtrack

De DVD/Blu-ray inclusief de album soundtrack is tevens vanaf nu beschikbaar via bol.com en andere (online) winkels. ‘Evolution of Style’ album soundtrack is verder ook digitaal beschikbaar via onder andere iTunes, Hardstyle.com, en Spotify.

.