Veel nieuws vanuit een van de beste clubs van ons land, Escape Venue in Amsterdam, deze maand! Zo is de ADE line up bekend, wordt de Escape deLux zaal op dit moment grondig verbouwd en draait resident DJ Frederik Abas 10 jaar bij Escape op zaterdag 12 september. En ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je van donderdag tot en met zondag te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats!

Amsterdam Dance Event
In oktober reist de hele wereld top weer naar Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event. Ook de ADE line up van de Escape is inmiddels bekend!
Woensdag 14 oktober: Sander van Doorn presents Doorn Records
Donderdag 15 oktober: Sunnery James & Ryan Marciano present: Sexy By Nature
Vrijdag 16 oktober: Laidback Luke presents Mixmash Label Night
Zaterdag 17 oktober: Martin Solveig presents My House by Pacha
Zondag 18 oktober: Roger Sanchez presents Undr The Radr

De verbouwing van de Escape deLux zaal is in volle gang, deze zal tijdens Amsterdam Dance Event onthuld worden.

Vrijdag: (deep)house en classics op HouseRules
De beste DJ’s staan weer voor je paraat om je de lekkerste (deep)house en houseclassics voor te schotelen! HouseRules brengt je deze maand onder leiding van resident Troj oa. DJ’s Mark Junior, Soul Grammery, Carita la Nina en Gabriel & Castellon. Op deze true house experience kan je oldskool genieten van de beste house in combinatie met lichtshows uit de toekomst! Checkwww.facebook.com/HouseRulesAtEscape voor foto’s, updates en acties.

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Op zaterdag 12 september viert resident Frederik Abas zijn 10 jarig jubileum bij Escape. Frederik: Sinds 1996 kwam ik nagenoeg iedere zaterdag in de Escape als bezoeker tijdens de Chemistry avonden. Vanaf die tijd kon ik alleen maar dromen om daar eens te mogen draaien.  Dus toen Raymundo mij 10 jaar geleden uitnodigde om samen met mijn maat DJ Marnix (Mister Loveland) te komen draaien greep ik dit met beide handen aan. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van Raymundo dat de eigenaar had hem gevraagd of ik eens per maand wilde draaien in Escape. Vanaf dat moment draaide ik iedere tweede zaterdag van de maand in Escape, geweldig dus! Daarnaast mocht ik later ook op de NYE edities, Queens- en Kingsday avonden komen draaien. Nu bijna 20 jaar na Chemistry ben ik 10 jaar resident in Escape dus mooier kon dit niet lopen!” Deze maand heeft Brainwash resident Raymundo verder nog artiesten als Holl & Rush, Marc Benjamin, Fedor Limjoco en Dennis Quin in de booth uitgenodigd om er een feest van te maken. Check zijn nazomer mix voor een Brainwash voorproefje: https://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundosummer2015

Zondag: Like!

Sluit je weekend in stijl af bij Like, de best bezochte zondagavond vol hiphop, R&B en dance op zondag in Escape. Studenten hebben gratis entree voor 00.00 en op escape.nl betaal je maar 5,- in de voorverkoop.

Escape algemeen
Entree bij Escape is vanaf 21 jaar en ouder op vrijdag en zaterdag en 18 jaar en ouder op donderdag. Voorverkoop en deurverkoop 16,- bij Brainwash en HouseRules. Op www.escape.nl,www.facebook.com/escapeamsterdam en www.twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, HouseRules, Reveal en Like plus foto’s, DJ sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape koop dat een Diner & Dance ticket of een eigen tafel in één van de VIP-ruimtes. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (4 personen) of 500 euro (4 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor vier personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage Skybox
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen
• VIP Top Floor (Escape deLux R&B en eclectic)

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Benieuwd naar onze review van de Escape? Check Luuks ‘In The Booth’ verslag van de club!