Op woensdag 11 Juni is Eric Thoolen, mede oprichter van Gearjunkies en DJ2DJ op 46 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. 

Eric leed aan een spierziekte die hij lange tijd goed onder controle had. Echter ruim vijf weken geleden kreeg hij complicaties in zijn longen en leek zijn spierziekte, zoals hij zelf zei, hem in te gaan halen.

Wij zullen Eric herinneren als iemand die zich altijd voor de volle honderd procent heeft ingezet voor onze websites. Hij verzorgde niet alleen het design en uiterlijk van de beide websites, maar was  ook een gedreven en strenge eindredacteur. DJ2DJ en Gearjunkies zijn mede door zijn enorme inzet groter geworden dan wij ooit durfden dromen.

Het gemis zal dan ook nog lange tijd voor ons allemaal voelbaar zijn. Wij wensen de familie van Eric, met name zijn ouders en zijn broer heel veel kracht, en sterkte toe met dit enorme verlies.

Mocht na aanleiding van dit bericht de behoefte hebben contact met ons op je nemen, stuur een e-mail naar: Marc van den Hurk, marc@gearjunkies.com