Emporium overweldigt haar bezoekers jaarlijks met een prachtig uitgewerkt thema van een bijzondere cultuur of wereldrijk. Diverse sprekende grootmachten als Egypte, China en Amerika zijn de revue gepasseerd. Ook de imposante periodes van het Romeinse Rijk, de Middeleeuwen, de Maya’s en Inca’s en het sprookjesachtige Duizend-en-een-nacht zijn aan bod geweest. In 2012 bereikte Emporium een nieuw hoogtepunt met de oer-Hollandse editie rondom De Gouden Eeuw. Op zaterdag 25 mei 2013 neemt Emporium je mee naar de unieke wereld van het kleurrijke en fascinerende India.

Matrixx presenteert: Emporium – Colours of India!

Met de Taj Mahal, Bollywood, Goden als Ganesha en Shiva, Maharadja’s, rivier de heilige Ganges, de diversiteit aan religies en spiritualiteit en natuurlijk het mystieke kamasutra biedt India een prachtig en kleurrijke basis voor weer een onvergetelijke editie van Emporium. Tel daar een waanzinnige line-up van meer dan 120 artiesten en een verzorgde organisatie bij op en alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een Emporium Festival zoals je dat van Matrixx gewend bent.

Tickets

Kaarten voor Emporium – Colours of India zijn te koop deze link en bij alle Primera winkels. Combineer je entreeticket met een busreis via www.eventtravel.nl. Let op: Emporium is de laatste jaren steevast uitverkocht, dus wacht niet te lang!

Meer info

Houd de social media van Emporium de komende tijd goed in de gaten voor de eerste sneak previews van de line-up en overige informatie. Daar wordt ook begin maart de complete line-up gepresenteerd! Like Emporium op Facebook en volg het festival via Twitter.