Rodeo Media brengt in samenwerking met Matrixx compilaties Emporium Black & Emporium Blue uit. Aankomend weekend is het zover de zevende editie van Emporium vindt plaats op recreatiepark de Berendonck te Wijchen. De zevende editie van Emporium staat in het teken van Arabische sprookjes: Thousand and One Nights.

Op 27 mei brengt Rodeo Media in samenwerking met Emporium twee nieuwe compilaties: Emporium Blue & Emporium Black uit.

Emporium Blue
Op CD1 is een mix van La Fuente te horen. Niet alleen zijn eigen werk, maar ook andere bekende housetracks waaronder het Emporium Theme van Sidney Samson ‘1001  nights’ hoor je voorbij komen.

Daniel Sanchez mixt op CD2 nieuw eigen werk en tracks van onder andere Peter Horrevorts & Radio Slave.

Volledige tracklisting hier.

Emporium Black
CD1 van Emporium Black is gemixt door B-Front, met hardstyle platen van onder andere Alpha Twins en hemzelf.

CD 2 wordt gemixt door Dyprax met hardcore platen van hemzelf, Angerfist en Outblast.

Volledige tracklisting hier.

Emporium Festival vindt op 28 mei plaats op het recreatiepark de Berendonck in Wijchen bij Nijmegen. De kaarten voor Emporium 2011 zijn uitverkocht!

WIN!
Dankzij Rodeo Media mogen wij van elke compilatie enkele exemplaren weggeven. Zoals altijd kun je meedoen door je aan te melden in de comments (onder deze post). Geef wél aan welke editie je graag wil hebben, Blue (house) of Black (Hardstyle). Je mag allebei proberen te winnen maar dan ook tweemaal aanmelden in de comments. Een ReTweet (klik op de Twitter button onderaan deze post) via je Twitter account verdubbelt je kansen, gebruik #dj2dj_emporium_blue en/of #dj2dj_emporium_black.

Deadline voor deze actie is 24 juni!