Dyro is pas 23 jaar oud en tevens nummer 27 in de DJ Mag Top 100. Met zijn label WOLV bestormt hij nu de wereld, maar maakt hij even ruimte in zijn agenda op donderdag 11 juni voor een exclusieve demo bij Bax-shop in Goes. In deze demo, die gerust masterclass genoemd kan worden, zal Dyro laten zien hoe hij zijn tracks maakt: van baslijnen tot drops, alles komt aan bod. Deze demo is gratis te bezoeken, maar er dient wel voor ingeschreven te worden.

dyro-demo-bax-shop_nieuwsberichtbanner(1)

In de slechts vijf jaar dat Dyro muziek produceert, heeft hij alle verwachtingen overtroffen.  Hij werd door verschillende DJ’s zoals Hardwell, Laidback Luke en Dada Life genoemd als ‘Breakthrough Artist 2012’. Zijn eerste release op Revealed Recordings, onder de naam ‘Daftastic’, was een enorm succes en ook met zijn YouTube-serie Dyro’s Diaries bereikt hij zijn steeds groter wordende fanbase. In iedere aflevering geeft Dyro zijn fans een unieke blik op zijn leven als DJ en daarbuiten. Daarnaast wordt zijn tweewekelijkse radioshow Daftastic Radio enthousiast onthaald door luisteraars wereldwijd.

Na vele uitverkochte shows wereldwijd komt Dyro op donderdag 11 juni  langs bij Bax-shop voor een demo.

Tijdens deze demo zal hij vertellen hoe zijn tracks tot stand komen, welke sounds hij gebruikt en hoe hij de mix zo goed mogelijk krijgt.  Mis deze unieke demo niet en schrijf u nu in. Dyro start om 19:30 uur!

Via deze link kun jij jezelf aanmelden.