Wij blijven groeien! DJ2DJ krijgt met de dag meer bezoekers en daarmee groeit ook onze verantwoordelijkheid om interessante informatie aan onze bezoekers te leveren. Vandaar dat wij op zoek zijn naar enthousiaste mensen die kennis en ambitie om mee te ‘draaien‘ met het DJ2DJ Team.

Voor DJ2DJ zoeken wij mensen met ervaring binnen de volgende factoren:

-Gear reviewer

-Party Reporter

-Media montage

-Visuals

Artwork_Team_Uitbreiding

Team uitbreiding

Zoals je wellicht al gezien en gelezen hebt, schrijven wij over DJ Gear, de dance industrie, muziek, DJ’s en (dance) lifestyle. Daarnaast reviewen we ook vaak de nieuwste DJ gear en software, schrijven we tutorials en bezoeken feesten en beurzen in binnen-en buitenland.

Je krijg je ondersteuning van een team van ervaren mensen. Om een goede ondersteuning te kunnen geven, hebben wij de voorkeur dat je woonachtig bent in zuid-oost Brabant, of dat je bereid bent regelmatig naar Eindhoven te komen voor redactie vergaderingen.

Wij vragen: een minimale leeftijd van 18 jaar, goede kennis van de Nederlandse taal (engels is een pré) in woord en schrift.

Wij verwachten: dat je eigen initiatief toont, je zelf op zoek gaat naar onderwerpen om over te schrijven, je minimaal vier artikelen per maand publiceert, en dat je voor een langere tijd aan ons verbonden blijft.

Wij hopen: dat je ervaring hebt in het schrijven van teksten en kennis hebt van Social Media en dat je wilt meedenken over de toekomst van DJ2DJ.

Wij geven: de kans om de nieuwste DJ apparatuur en software te testen, werken met een gezellig team, de kans om nationale en internationale beurzen en feesten te bezoeken. Je review en tutorial zal niet alleen op DJ2DJ gepubliceerd worden, maar ook op Gearjunkies.com. En geloof ons, dat zijn samen veel views in binnen- en buitenland. Korting op apparatuur en software.

Voor meer informatie of als je je wilt aanmelden kun je mailen naar: dave@dj2dj.nl. Zet in je aanmelding e-mail duidelijk je naam, telefoonnummer, woonplaats en een motivatie waarom je graag voor ons wilt gaan schrijven. Ook referenties en aantoonbare ervaringen op dit gebied graag meesturen. Stuur GEEN reacties via Twitter en of Facebook, enkel e-mail!