Aan het eind van het jaar toch wel leuk om eens te kijken naar wat jullie het meest gelezen hebben op onze website. Wijzelf waren ook wel nieuwsgierig en zijn eens de statistieken ingedoken om het één en ander te bekijken. Hieronder staan de vijf posts die het meest gelezen zijn. Opvallend was dat ze elkaar weinig ontliepen.

top5-post-dj2dj_nl

2013 Top 5 Posts

Dancefair 2013 – Full Line Up en Programma!
Bovenaan staat Dancefair. De post waarin wij als perspartner de complete line up en programma bekend maakten was onze nummer één. Duidelijk was dat veel van jullie dus nieuwsgierig zijn naar bekende producers en hun tips om betere muziek te produceren. Kennis geeft macht, zullen we maar zeggen!

Headhunterz Presents Hard With Style 25
Al sinds het begin van de podcast serie, is Hard With Style ontzetten populair, ook op onze website. Elke laatste vrijdag van de maand scoren we altijd heel lekker met #HWS. En zoals je ziet was de 25e editie erg populair!

Review Pioneer CDJ-2000 / CDJ-900
Dit is opvallend aangezien onze review al uit 2010 is. Zelfs nog voordat wij DJ2DJ omvormden naar een blog website. Toch blijven jullie deze review terugvinden. Onze dank aan Google is dan ook groot!

Philips en Armin van Buuren lanceren de M1X-DJ sound system
Een post die bijna niet gepubliceerd werd. Echter doordat Armin eraan meegewerkt heeft, hebben we hem op de site gezet. We dachten echt dat jullie dit apparaat maar niks zouden vinden. En ook hier blijkt maar weer dat Armin populair was en is!

Pioneer DDJ-SX – DJ2DJ Review
Pioneer scoort eigenlijk altijd wel. Toch zijn de Pioneer apparaten niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Echter, de DDJ-SX was dat wel. Een top controller, met een top review, die ook bij jullie populair bleek te zijn!

.