Bij deze onze 32ste Promohoek. We hebben de afgelopen weken weer alle promos beluisterd die we binnen hebben gekregen en hiervan onze selectie voor deze editie gemaakt.

Tech

Nikky – Chicago Label Materialism
Dit is weer zo’n track als je de club moet opwarmen, een rustige plaat met lekkere grooves die het altijd goed doet. DJ Nikky uit het altijd zonnige londen weer wel raad met deze beats.

Lauhaus – Trucking (Agnes Remix) (doppelgaenger)
Deze kersverse Track van Lauhaus oftel Laurens Lanting. Ja je leest het goed!! Een nederlandse naam, deze heerlijke Ibiza Vibe track is gewoon in het regenachtige Nederland gemaakt.. Weinig woorden over deze track.. Luister en geniet!

Electro

Tiesto, FT Vassy, KSHMR – Secrets. (Music Freedom)
De Koning zo werd deze man aangekondigd op het ultra Festival. Hij gaat nog steeds als een speer en komt weer met een track waar je u tegen zegt. Deze hitmachine heeft een track gemaakt die je op korte termijn kunt verwachten in de top 40, wanneer je deze luistert zal hij je vast bekend in de oren klinken.

Felix – Don’t You Want Me (dimitri Vegas & Like Mike Remix) (Smash The House)
We gaan even terug naar 1992 met deze track van felix. Nee, het is de Dimitri Vegas en Like Mike Remix die we voor ons hebben. Deze track is in een totaal nieuw jasje gestoken en eigenlijk hebben ze hier alweer een hit mee te pakken. Luister en enjoy.

Trap

Diplo, Skrillex, Justin Bierber – Where are u know (Mad Decent)
Het Album van Diplo bevat hele gave tracks, maar de track waar je tot nu toe het meest van hoort is de track in samenwerking met Justin Bieber. Waar de track in het begin nog redelijk apart is maar zodra de drop is geweest ga je er helemaal los op.

Yellow Claw – till it Hurts FT Ayden (dirtcaps & Tom brdiges Remix) (Spinnin)
De bekende track die je wel kent van de jongens van Yellow claw heeft nu facelift gehad van de gasten van Dirtcaps. Deze klapt er flink op zodat je lekker los kan gaan, door de snoeiharde kick en agressieve sound heb je zeker zin om lekker te gaan op deze track.

De Promohoek wordt verzorgd door Dave van Gorp, Ron van Dijk en Rick Konings. Labels die interesse hebben in participatie kunnen kontakt met ons opnemen.

 

digital dj banner gearjunkies