Bij deze onze 31ste Promohoek. We hebben de afgelopen weken weer alle promos beluisterd die we binnen hebben gekregen en hiervan onze selectie voor deze editie gemaakt. 

Trance

Mark Simz – Submarine (Above All Records)
Lekkere rauwe uplifting Trance, fijne break en goede build. Zo lusten we er nog wel een paar!

Ferry Tale – The Most Important Thing (Always Alive Recordings)
Deze remix E.P. bevat naast de Club Mix een aantal zeer fijne remixen. Natuurlijk is er een de favoriet en dat is in mijn geval de geen remix maar de Club Mix. Voorzien van een mooie vocaal in een heerlijke break is dit voor mij de pure essentie van Trance!

Arisen Flame – Hyper (Who’s Afraid Of 138!?)
Mijn persoonlijke topper van deze maand!! Oke, ik moet toch geven, ik heb een zwak voor deze stijl maar toch. Wat een plaat. Een opbouw om van te watertanden en een break om kippenvel van te krijgen! En wanneer daarna de kick los gaat, gaat hij ook echt los! Aanrader pur sang!!

Talla 2XLC & RAM – Until The End (In Trance We Trust)
Dit is weer zo’n plaat die je over een paar jaar nog steeds zult horen, wat een Banger. Top vocaal, fijne synths en dikke break. Erg lekker.

Matt Bowdidge – Second Sun (FSOE)
Yes, zo horen wij ze graag! Fijne opbouw, dikke bass lijn en een break om van te smullen. Deze man weet waar Trance voor staat! Stop met lezen en luister en laat jezelf overtuigen 😉

Electrohouse/Big Room

Geck-O – The Funky Cat (Qult Records)
Houd je van de wat hardere kant binnen de eclectische stijlen met rauwe electro, harde techno en een vleugje hardstyle? Dan ben je bij Geck-O aan het juiste adres. Met het concept Qult timmert hij hard aan de weg in de underground scene en deze track (die zijn liefde voor katten ook meteen duidelijk maakt) is daar een goed voorbeeld van. Rauwe, duistere electro voor de echte liefhebber!

Hardstyle

Noisecontrollers & Bass Modulators – Rocked Up (Scantraxx)
Kijk! Een toffe track van twee artiesten waarvoor 2014 natuurlijk een top jaar was. Rocked Up is een toffe track waar elementen van zowel de Bass Modulators als de unieke sound van Noisecontrollers in terug is te vinden. Eentje die het zeker goed gaat doen op de komende events!

Sylence – Sonder (Dirty Workz)
Sonder is de naam van de EP die Dirty Workz talent Sylence onlangs uitbracht. Deze tracks brengen je direct dat zomerse gevoel waar iedereen rond deze tijd zo naar hunkert en vooral naamgever Sonder is een erg lekkere en energieke plaat.

 

De Promohoek wordt verzorgd door Dave van Gorp, Ron van Dijk en Rick Konings. Labels die interesse hebben in participatie kunnen kontakt met ons opnemen.