Bij deze onze 33ste Promohoek. We hebben de afgelopen weken weer alle promos beluisterd die we binnen hebben gekregen en hiervan onze selectie voor deze editie gemaakt. Hieronder kun jij beluisteren welke wij speciaal voor jouw, als niet te missen tracks, geselecteerd hebben!

DJ2DJ promohoek 033

Deep House

Tom Middleton – Kumto Getha / Heva (Anjunadeep)
Dit is echt weer zo’n release die je niet mag missen. En dan zeker de track Heva. Wat een zomerhit is dat zeg! Heerlijk!!

Lane 8 – Ghost (Lane 8 Rework) (Anjunadeep)
Het origineel was al dik maar deze rework mag er zeker ook zijn! Lekker met een drankje aan het zwembad en dan dit op je headphones. Helemaal super toch!?

Tech House

Loco & Jam – Body Shot (Original Mix)
Nice! weer eens een ouderwetse tech track! Die niet snoei hard is maar wel een goede vibe.
Deze mag je absoluut niet missen op je stick of sd kaart!

EDM

Uberjak’d, Reece Low – BLTR (Peep This Remix)
Wow, weer een super dikke release van Uberjak’d. Deze snoei harde release kun je zeker terug gaan vinden om de verschillende festivals die eraan gaan komen.

Syn Cole – It’s You (Broiler Remix; Extended Mix)
Absoluut weer een festival knallertje! De zomerse melodie en het fijne ritme zorgen ervoor dat dit echt een topplaat is.

Junior Jack – E Samba (JoeySuki Remix)
De in 2003 uitgebrachte track van Junior Jack, kennen we allemaal en is ons jaren bijgebleven.
Het toffe is dat Joeysuki de track een frisse facelift heeft gegeven. Zo kan hij ook nu weer mee in de club! Herkenbare plaat dus die het altijd goed doet!

Tech

The Cube Guys, Pagano – The Rhythm (Original Mix)
Weer een hele chille tech plaat van The Cube guys samen met Pagano. deze track roept absoluut het zomerse gevoel bij me op door de lekkere flow, Listen!

Trance

Gouryella – Anahera (Flashover)
The man is back en hoe! Dit is trance met een hoofdletter T, super gewoon. Zo horen wij ze graag!!

Andy Moore & Ram – All Gone (Who’s Afraid Of 138!?)
Dit is toch wel weer een meesterwerk. Het lijkt de laatste tijd wel of alles wat Ram aanraakt wel in een meesterwerkje verandert. Deze man stopt echt zijn hart en ziel in zijn werk!

Hardstyle

Zany – Bouncer (Fusion)
Zo, wat een dikke break heeft deze plaat zeg! Raoul is en blijft een grootmeester en dat bewijst hij met Bouncer nog maar eens!

Reborne – SCR34M (Fusion)
jaja, bij Fusion weten ze wel wat goede muziek is. Dit is zo’n kneiter van een hit. Lekker hard en een enorm dikke break! Keep them coming!!

De Promohoek wordt verzorgd door Dave van Gorp, Ron van Dijk en Rick Konings. Labels die interesse hebben in participatie kunnen kontakt met ons opnemen.