Hopaskee, handjes in de lucht! Want, ben jij een dj of producer die elk weekend de club helemaal op zijn kop zet? Of gewoon lekker op je slaapkamer, de dikste tracks bouwt? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur vandaag nog jouw track, bootleg of mix in en wie weet sta jij in de volgende #Promohoek, #BOOTLEGFRIDAY of #WeCanMix.

DJ2DJ_Demodrop_PioneerDJ_CDJ_DJM_NEXUS

Mixtape

We zijn opzoek naar gasten die nog een vette mixtape hebben liggen om het item de #WeCanMix mee te vullen, hier krijg je een podium om bij alle lezers van DJ2DJ (En ja, geloof me! Dat zijn er veel!) een mixtape te droppen, super vet dus!

Bootleg

Tevens zijn we opzoek naar producers die de meest epic mashups hebben liggen.  Word jij uitgekozen, dan verwerken we die weer in ons item #BOOTLEGFRIDAY. Op deze manier val je op bij de grote garde en misschien hoor jij je track dan wel terug op de meest vette feestjes.

Promohoek

EN als laatste zoeken we mensen die net hun eigen release hebben. Het maakt ons niet uit of die te koop staat, of dat je hem weg geeft als free give-away, zolang we hem maar goed vinden! En als we dat vinden, dan staat jouw track misschien wel in onze volgende #Promohoek!!

Demo droppen? klik hier