Win deze hoofdtelefoon!

De nederlandse importeur heeft ons laten weten dat van hun DN-HP500S DJ hoofdtelefoons nu ook in een witte versie beschikbaar is. De Denon DN-HP500S DJ koptelefoon combineert geluid van hoge kwaliteit met een stijlvol en stevig ontwerp dat comfort biedt zelfs bij langdurig gebruik.

DJing Met Stijl

Grote 40 mm neodynium woofers produceren een helder geluid en kunnen een hoge geluidsdruk aan. De DN-HP500 heeft een punchy bas en heldere en gedetailleerde respons in het midden en hoge frequentiegebied. De gesloten, gewatteerde oorschelpen isoleren goed en het lichte ontwerp en hoofdband maken dat de DN-HP500 erg comfortabel en lang te dragen is.

Het 90 graden draaimechanisme is perfect geschikt voor de DJ’s die hun hoofdtelefoon op elke mogelijke manier willen dragen of even aan de kant willen schuiven op hun hoofd. Dit scheelt ook ruimte bij het inpakken, want dankzij de draaiende scharnieren kan de hoofdtelefoon plat worden opgeborgen.

Specificaties:

– luchtdichte, gesloten hoofdtelefoon
– 90 graden draaiende scharnieren
– 40 mm drivers met neodymium magneet
– impedantie: 40 Ohm
– frequentiebereik: 10-28.000 Hz
– gevoeligheid: 103 dB
– maximaal ingangsvermogen: 1.300 mW
– lengte snoer: 1.2 m (max. 3 m)

De ‘witte’ Denon DN-HP500S is nu leverbaar. Prijs van deze witte versie ligt rond de 109 euro kost.

WINACTIE

Jazeker, we hebben ook deze hoofdtelefoon beschikbaar voor een weggeefactie. Heb je interesse in dit stijlvolle model van Denon DJ dan moet je dus zeker meedoen. Wat moet je doen?
1.  Zet in de comments (onderaan deze post) dat je graag mee wil doen. That’s it!
2. We zouden het cool vinden als je ons via Twitter volgt. Een re-tweet met de hashtag #dj2dj_denon_hp500 levert een extra kans bij de verloting! Actie eindigt op 7 september (2011)!