Het is bijna zover; op vrijdag 19 juni gaat het Defqon.1 festival officieel van start in Biddinghuizen. Met meer dan 250 artiesten verspreid over drie dagen is opnieuw het record verbroken van meest uitgebreide line-up in de geschiedenis van Defqon.1. Maar liefst 60.000 Weekend Warriors zijn zich al volop aan het voorbereiden op hun jaarlijkse bedevaart naar het Mekka van de hardere stijlen. Deze voorbereiding start natuurlijk met de komst van de “Defqon.1 2015” compilatie.

Winactie_Defqon1_DJ2DJ

Op deze compilatie worden zoals gewoonlijk alle hardere stijlen bij elkaar gebracht. De artiesten die dit jaar de eer hebben gekregen de CD te mixen zijn Ran-D, Partyraiser, Deetox en Dr. Rude.

Ran-D heeft zichzelf overtroffen met het door hem geproduceerde anthem van dit jaar “No Guts No Glory”, met de vocalen van Skits Vicious. Naast het anthem bevat de mix tracks als de splinternieuwe “Let The Bass Go” van Wildstylez & Villain, “Brain Smacker” van Outbreak, “Brooklyn” van Gunz For Hire en “Hit Em Up” van The Machine. Het staat vast dat de luisteraar minstens net zo los gaat met deze mix als de bezoeker tijdens de afsluiting van The Gathering in de BLUE met Gunz For Hire, waar Ran-D onderdeel van is.

De naam Partyraiser zegt eigenlijk al genoeg over de tweede mix. Hardcore krijger Partyraiser is gedreven door pure energie en gaat harder dan de rest. Dit is dan ook precies wat verwacht mag worden van de door hem gemixte mix. Hardcore liefhebbers mogen de tent afbreken met tracks als “Running Scared” van Dyprax, “La Bomba (System Overload Remix)” van Partyraiser & F. Noize en “Fuck You All” van Darkcontroller & Djane RVT.

De aanhangers van RAW Hardstyle worden getrakteerd op een mix van Deetox. Deze vrouwelijke DJ/producer beleeft de ene highlight na de ander en is niet van plan binnenkort te stoppen.

Diana aka Deetox: Dit wordt alweer mijn 3e Defqon.1 waar ik mag draaien en dit jaar komt eindelijk mijn droom uit.. draaien in de BLUE!! Alsof dat nog niet genoeg is, heb ik ook nog eens één van de vier CD’s mogen mixen. Defqon.1 2015 is voor mij nu al een editie om nooit meer te vergeten!”

Deetox heeft ervoor gezorgd dat ook de luisteraars deze editie niet zullen vergeten, met tracks als “Rawness” de samenwerking met E-Force, “Sweet Insanity” van Endymion en “Kannibals” van Kronos.

Dr. Rude verzorgt mix nummer vier waarin hard drop centraal staat. De mix bevat veel nieuw materiaal zoals “Audiophetamine” van Audiofreq, “Crash Test” van Wildstylez, de Dr. Rude Remix van TNT’s “Contrast en “Break The Floor” van Dr. Rude en Villain. Deze spetterende compilatie is een must-have voor zowel bezoekers als thuisblijvers die het festival willen (her)beleven.

“Defqon.1 2015” is nu te reserveren via iTunes. Vanaf 19 juni is de compilatie te verkrijgen in digitale winkels, en als 4CD via de Q-dance Merchandise Store en Bol.com. Uiteraard is de CD ook te koop tijdens Defqon.1, welke de bezoekers vervolgens kunnen laten signeren door de vier artiesten. Houd de socials van Q-dance in de gaten voor de signeertijden!

Winactie

Natuurlijk kun jij de CD bij ons winnen. Wat je daarvoor moet doen, is simpel. Reageer hieronder of op onze Facebook post, waarom jij die CD niet mag missen en wie weet ben jij binnenkort in het bezit van deze dikke compilatie!