Decksavers, is een merk dat veel produkten maakt ter bescherming van je DJ gear en draait inmiddels alweer een aantal jaren actief op de markt. Wat ons opviel is de geringe informatie die te vinden is over de Decksaver, terwijl ze toch produkten leveren die voor elke (thuis) DJ handig zijn!

DJM250 & CDJ2000

DJM250 & CDJ2000

Decksaver worden gemaakt uit een combinatie van diverse materialen maar de belangrijkste is toch wel polycarbonaat welke ook het hoofdmateriaal is voor kogelvrij glas. Je kunt er dus wel vanuit gaan dat dit dus erg stevige, bijna niet kapot te krijgen beschermkappen zijn. Ze zijn echt kras ongevoelig en zullen van een tik of iets dergelijks niet lijden. Ik ben voor de test op een CDJ-2000 Decksaver gaan staan, erop gesprongen maar er gebeurde helemaal niks, nog geen krasje zelfs; dat getuigt toch echt wel van de hoge duurzaamheid en kwaliteit die ze pretenderen te hebben, … dus!

DJM250Wat Decksavers verder zo speciaal maakt ten opzichte van andere vormen van beschermings mogelijkheden, is de perfecte pasvorm van de Decksavers en het ruime assortiment welke steeds uitgebreid blijft worden. En het gemak waarop je contact met de firma kunt zoeken om vragen te stellen. We maken regelmatig het omgekeerde mee met fabrikanten en distributeurs. Hulde!

DJM250Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de Decksavers ook na lang gebruik goed blijven en geen doffe look krijgen zoals je dat bij de Technics beschermkappen wel kan krijgen als je er iets op plaatst. Ik heb inmiddels alweer bijna twee jaar Decksavers op mijn CDJ-900’s en die zijn echt nog als nieuw, de spelers zien er dankzij de beschermkappen ook nog super uit.

CDJ900Nou kun je wellicht bij jezelf denken: een theedoek doet toch ook zijn werk? Maar geeft een theedoek bescherming tegen valschade? Plus, bedenk dat een theedoek dus ook stof afgeeft en niet beschermt tegen vloeistoffen. Mocht er al iets van een drankje geknoeid worden, dan zal een theedoek of andere stof zeker niet alles tegenhouden! En zeg nou zelf, wat ziet er mooier uit; een theedoek een of nette kap waardoor je de door jezelf aangeschafte vaak dure gear kunt blijven zien?

CDJ900 DJM250 CDJ900

CDJ900 DJM250 CDJ900

De twee nieuwste Decksavers beschermkappen zijn voor de:

DJM-250 en Novation Twitch, ook kunnen we vertellen dat de Kontrol X1 kap ook op de net gereleasde Native Instruments Kontrol F1 past.

Winactie

Dankzij Decksavers mogen wij een Pioneer CDJ-2000 beschermkap weggeven. Wil je deze winnen, plaats dan een zo origineel mogelijke reactie hieronder, dan kiezen wij de beste uit om te winnen. Deadline is 30 juli 2012.

CDJ2000Check de Decksavers website voor een beschermkap voor jouw gear!