Augustus Decibel Outdoor maand! Decibel Outdoor 2015, ofwel The Paradise City, vindt dit jaar plaats van vrijdag 14 tot en met maandag 17 augustus en B2S heeft nu de trailer online gezet. Het festival vindt weer plaats op zaterdag 15 augustus op het Beekse Bergen terrein in Hilvarenbeek. En zoals we van B2S gewend zijn belooft het weer een onvergetelijke dag te worden waarbij je met al je vrienden los kunt gaan bij in van de 15 verschillende area’s die worden gedomineerd door de hardere stijlen. Slenter lekker rond op het terrein, door het bos of langs het water en feest maar liefst 12 uur lang op alles wat Decibel Outdoor te bieden heeft.

Decibel Outdoor 2015 - Festival & Weekend

Decibel Outdoor 2015 Weekend

Dit jaar is er natuurlijk ook weer de mogelijkheid om een heel weekend van Decibel Outdoor te genieten. En dit jaar wordt jouw weekend beleving nog grootser en gezelliger, want naast toegang tot het festival op zaterdag draait het Decibel weekend om drie dagen lang feesten en plezier maken. Zie het als een complete mini vakantie met een stel goede vrienden! Daarnaast heeft B2S ten opzichte van voorgaande jaren een aantal belangrijke aspecten toegevoegd, uitgebreid of veranderd. zo is er een nieuw festival terrein gecreëerd op de Decibel camping Hierdoor ontstaat ruimte voor Europa’s grootste festivaltent en dat betekend meer plek!

De Decibel pre- en afterparty kennen we natuurlijk al een aantal jaar, maar dit jaar zorgt B2S ook voor een hoop extra’s aan vermaak en vertier. Zo orden er voor het eerst sport- en spelactivieteten georganiseerd zoals een voetbaltoernooi en de Decibel morning work out en kun je tussendoor een ritje maken in een van de kermisattracties. Ook nieuw zijn de 24-uurs faciliteiten als een cafe en heus bioscoop. Hier vind je ook lockers, een infobalie en kun je jouw smartphone opladen bij het mobiele oplaadpunt.

Kortom, kamperen en feesten tijdens het Decibel Outdoor weekend wordt beter dan ooit! Helaas duurt het nog enkele maanden, maar warm hier maar vast op met de trailer van dit jaar!

De voorverkoop start zaterdag 28 februari om 13.00. Wil je een vaste accommodatie boeken? Doe dat dan via de site van Libema.