Zaterdag 20 augustus staat Beekse Bergen volledig in het teken van Decibel. Van 11.00 uur tot 23.00 uur kan er genoten worden van 12 verschillende stages waarop vele nationale en internationale top artiesten staan geprogrammeerd. De opbouw is inmiddels gestart en het is tijd om de time table bekend te maken. Ook staan onderstaand een aantal zaken die voor bezoekers van Decibel van belang zijn. Als je naast je kaartje voor Decibel ook een huisje of kampeerplek hebt geboekt op het Beekse Bergen vakantiepark, val je helemaal met je neus in de boter. Niet één dag, maar een heel weekend in het teken van Decibel!

Line Up en Timetable

Van 11.00 uur tot 23.00 uur kan er genoten worden van 12 verschillende stages waarop vele nationale en internationale top artiesten staan geprogrammeerd. De opbouw is inmiddels gestart en het is tijd om de time table bekend te maken. Check voor alle DJs en artiesten en de tijd van hun optredens hier!

Uitverkocht

Decibel is uitverkocht. Er wordt afgeraden kaarten via de zwarte markt aan te schaffen. Alle kaarten worden op echtheid gescand.

VIP

De gelukkigen die een VIP ticket voor Decibel hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
– Aparte VIP ingang
– Gratis kluisje per 2 personen
– Decibel gadget
– Toegang tot de VIP-decks bij de Decibel mainstage en Pussy lounge

Inchecken

Kampeerders zijn vanaf 13.00 uur welkom. Mensen die een Jungalow hebben geboekt kunnen vanaf 15.00 uur terecht. Het is belangrijk dat iedere hoofd boeker zich meldt bij de receptie. Ook als je al ingecheckt bent en vooraf per post al je gegevens hebt opgestuurd naar de Beekse Bergen. De hoofd boeker ontvangt namelijk nog een welkomst enveloppe met polsbandjes en een camping boekje met allerlei handige informatie. Daarnaast ontvang je de sleutel van je geboekte jungalow of het nummer van je kampeerplek. Het is niet toegestaan om je tent op eigen gelegenheid ergens op te zetten. Iedereen heeft zijn eigen kampeerplek. Mocht je verdere vragen of problemen hebben, dan kun je het hele weekend terecht bij de receptie.

Route en Parkeren

Sta je op het vakantiepark of de camping, volg dan de borden Vakantiepark. Heb je geboekt op de Safaricamping, volg dan de borden Safaricamping. De receptie hiervoor ligt namelijk aan de andere zijde van het park.
Er mag maar één auto per boeking het terrein op. Hiervoor ontvang je een sticker die je achter je raam moet plakken. Bij sommige kampeerplekken is er zelfs geen mogelijkheid om de auto te parkeren. Deze of extra autos kunnen vooraan parkeren bij de receptie. Hier hoef je niet voor te betalen.

Weekendbandje

Als Decibel weekend ganger krijg je een speciaal festivalbandje. Zoals eerder omschreven kan de hoofd boeker de polsbandjes ophalen bij de receptie. Het is belangrijk dat iedere bezoeker een polsbandje omheeft en dit moet je het hele weekend gedragen worden. Het polsbandje verschaft namelijk toegang tot het vakantiepark en de pre- en afterparty. Op het festival zelf heeft dit bandje geen rechten. Belangrijk: het polsbandje moet passend gemaakt worden middels een ijzeren sluiting. Dit kan je laten doen door de medewerkers voor de receptie.

Regels Beekse Bergen vakantiepark

Hoewel er voorafgaand aan en na Decibel flink gefeest gaat worden op het vakantiepark, zijn er zoals in ieder vakantiepark wel een aantal regels waar je je als gast aan dient te houden. Deze parkregels ontvang je vanuit vakantiepark Beekse Bergen. Neem deze regels in acht, zodat dit weekend een onvergetelijke ervaring zal worden voor jezelf, je mede-partygangers en alle overige betrokken partijen.

Pre- en Afterparty

Op vrijdag begint het feest al met de Decibel pre-party. Van 17.00 uur tot 00.00 uur kunnen jij en je vrienden al helemaal losgaan en opwarmen voor de zaterdag. En als je er na twee dagen nog geen genoeg van kunt krijgen is er nog de afterparty op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

De time table:
Vrijdag
1700 – 1800 Dark-E
1800 – 1900 Waverider
1900 – 2000 Bioweapon
2000 – 2100 Zatox
2100 – 2200 Josh en Wesz
2200 – 2300 Zany
2300 – 0000 Neophyte
MC Renegade

Zondag
1100 – 1200 Francois
1200 – 1300 Pavo
1300 – 1400 The Prophet
1400 – 1500 Psyko Punkz
1500 – 1600 Ran-D
1600 – 1700 The Viper
MC Renegade

Munten en betalen

Tijdens de pre- en afterparty betaal je alles met munten. Let op: dit is een andere munt dan op het festivalterrein en zijn dus niet geldig op zaterdag 20 augustus.
Bij alle overige punten op het vakantiepark, zoals het restaurant, de snackbar en de supermarkt kun je gewoon met contant geld betalen of pinnen.

Entree naar het festival vanuit het vakantiepark

Op zaterdag 20 augustus om 11.00 uur opent Decibel outdoor festival haar entreepoorten. Natuurlijk wil je er als Decibel weekend ganger als eerste bij zijn. Daarom kun je via de Zuid entree, aangegeven met de kleur geel naar binnen via een speciale fastlane. Dit alleen met je entreeticket in combinatie met je weekendbandje. Let op: alleen je weekendbandje geeft GEEN toegang tot het festival. Daarnaast is het niet mogelijk om tussendoor terug naar je bungalow of tent te gaan. Als je het festivalterrein verlaat kun je niet meer opnieuw naar binnen.

Decibel Festival