Over 3 dagen is het zover, Dancefair 2015! Wij van Dj2Dj zijn dit jaar natuurlijk ook weer van de partij en houdt de site dus in de gaten voor de laatste berichten vanaf de beurs! Daarnaast is nu ook de laatste info voor deze editie binnen.

Dancefair 2015

Wat Kun Je Verwachten Op Dancefair 2015

109 artiesten. 170 workshops. 123 producer en dj gear merken.

  • Dance artiesten zoals Martin Garrix, Laidback Luke, Quintino, Alvaro, Dyro en Bassjackers!
  • Underground artiesten zoals Joris Voorn, De Sluwe Vos, Egbert, 2000andOne, Ramon Tapia en Kyteman en Oliver Koletzki!
  • En Harder Styles artiesten zoals Wildstylez, Endymion, Frontliner, Digital Punk, B-Front, Thera en Audiofreq!

Check alle artiesten en het volledige programma op de Dancefair site!

Laatste Info Dancefair 2015

Voordat Dancefair haar deuren weer gaat openen voor de bezoekers is het van belang de volgende informatie goed door te nemen.

  • Zorg dat je op tijd voor je workshop of seminar bent. We hebben b.v. in de Dance zaal weer meer stoelen geplaatst en mogen staanplaatsen toestaan, maar toch, wees op tijd!
  • Drop je tracks mee op je (opgeladen) telefoon, tablet of laptop. Sowieso Spinnin’ en Armada/Cloud9 hebben aangegeven GEEN audio devices mee te nemen in hun stand, behalve een koptelefoon. Natuurlijk kun je ook usb sticks meenemen om achter te laten, maar zorg echt dat je je muziek óók op je eigen audio device hebt staan.
  • Aan de deur zijn tickets €47,50. Haal ze daarom gewoon online, ook om teleurstellingen te voorkomen.
  • Als je met de auto komt; parkeer dan op P1 en P4. Door Armin’s A State Of Trance op de eerste etage en verbouwingen van de Jaarbeurs zelf zijn de parkeermogelijkheden op P1 en P4 dus het beste.

Dancefair 2015 App

Download de Dancefair app voordat je naar Dancefair gaat. Dit is jouw digitale programma boekje en zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws tijdens het event. Hij is in de Apple- en Google Play Store te vinden onder de naam: ‘Dancefair’, of download de app hier.

Ben jij er dit jaar ook weer bij? Laat het ons hieronder weten in een reactie!