Wat een geweldig feest. Wat een geweldig publiek! Wat een onvergetelijke dag! Om 23.00 uur knalde op de Dance Valley Mainstage de Zweedse superster Steve Angello de Swedish House Mafia klassieker “Save The World” als laatste plaat erin. Lasers vlogen door de lucht, vuurwerk verlichte de hemel en een bomvolle vallei zong het nummer mee als één.

Geen Invloed Van Regen En Modder

Een mooier slot kon UDC zich niet wensen. En dan te bedenken dat tegelijkertijd Showtek en Above & Beyond hun eigen areas vol enthousiaste die hards ook afsloten. Massive respect aan alle Dance Valley bezoekers die (helaas) ook dit jaar weer regen en modder moesten trotseren.Je denkt misschien dat het de 17e keer makkelijker zou gaan, maar de weg naar deze editie van Dance Valley was één van de zwaarste tot nu toe. Van de krankzinnige BTW verhoging vanuit de regering tot de barre weersomstandigheden in het eerste gedeelte van de zomer, het was een bewogen jaar voor de dance scene als geheel en Dance Valley in het bijzonder. Tel daarbij twee flinke hoosbuien die tijdens het festival voor flink wat overlast op het terrein zorgen en je zou je bijna zorgen gaan maken. Gelukkig mag Dance Valley rekenen op de geweldige support van de duizenden bezoekers die ook dit jaar weer tot het einde bleven en het festival tot een magische ervaring maakte. Van keihard in de regen blijven knallen tijdens DJ Fergie bij de Mainstage tot het intiem samen genieten van een magistrale set van de Zuid Amerikaanse superheld Hernan Cattaneo… De 17e editie van Dance Valley is met recht onvergetelijk te noemen.

Met Dank Aan DE Dance Valley Crew

Deze geweldige dag was niet mogelijk geweest zonder de bijna 150 artiesten die ontelbare onvergetelijke sets hebben neergezet. Ook waren ze nergens zonder de geweldige Dance Valley crew die het festival hebben opgebouwd, verzorgd en inmiddels weer aan het afbreken zijn.

Met Dank Aan DE Dance Valley Bezoekers!

Maar in het bijzonder wil UDC jullie bedanken. De support die Dance Valley heeft ontvangen vanuit de scene was bijzonder. Het was voor hen een lastig moment toen de ticketverkoop achterbleef en de datum steeds dichterbij kwam. De 2-voor-1 actie was een weloverwogen beslissing, maar niettemin bleef het spannend hoe die werd opgepakt. De hoeveelheid support, liefde en respect die zij echter mochten ontvangen is maar met één woord te omschrijven… Hartverwarmend.