cr2-records-sound-of-techno-dj2dj_nlNa EDM Festival Kicks en Drops, Deep Analogue House en Heavy Electro heeft CR2 Records deze week haar vierde produktietools-pack uitgebracht met Sound of Techno. Ook dit pack bevat weer de nodige materialen aan samples, loops en tools om je produkties beter te maken. Ook nu zitter er weer enkele video tutorials bij die je van nog meer uitleg bedienen.

Sound of Techno

Dit pack is geproduceerd door de Italiaanse producer Michele Russi en geeft je een uitgebreide collectie aan essentiële content beïnvloed door de Detroit techno, minimal dub techno en de donkere geluiden door Berlijnse techno geïnspireerde genres.

Met bijna 800 MB aan content bevat dit pack natuurlijk ook drie video tutorials, hoge kwaliteits audio en midifiles van de melodische elementen uit dit pack. Erg handig is dat alle samples zitten in folders die de toonladder/sleutel aangeven zodat je snel de juiste sample, kick, loop hebt gevonden. Zeker voor de startende producers is dit pack erg handig. Van alle samples en loops die een melodie bevatten zijn ook de MIDI files bijgevoegd zodat je nog meer flexibiliteit krijgt in je produktiewerk.

Hieronder kun je de CR2 Records Sample Tools beluisteren. In de Soundcloud set staan ook de demo’s van Deep Analogue House, Heavy Electro en EDM Festival Kicks en Drops. De sample packs zijn verkrijgbaar via Beatport en Sounds To Sample.

.