Heel wat artiesten staan exclusief op XO Live deze zomer. Zoals David Guetta, LMFAO, Nero, Kevin Saunderson met Inner City en ook zullen Sunnery James en Ryan Marciano verder eveneens weinig te zien zijn in Nederland.

Meer Aandacht Voor Live

En je weet, XO Live heeft dus meer aandacht voor live-artiesten dit jaar. Naast enkele van bovenstaande artiesten staan er nog meer acts live op het programma dit jaar: Goldfish, Kraak & Smaak, Elektro Guzzi, Paul Kalkbrenner, Digitaline en technopionier Carl Craig. Tel daar Kenny Larkin en Luciano (extra lange dj-set!) bij op en de technoliefhebber zit ook gebijteld!

En Luciano komt niet alleen. Hij zal met zijn gerenommeerde Cadenza een hele area voor zijn rekening nemen onder de naam ‘Vagabundos’! Uiteraard in het gezelschap van verschillende artiesten van het platenlabel. De area van Joost van Bellens electroconcept Rauw wordt bestiert door onder meer 2manydjs, Gesaffelstein, Brodinski, Riton en Drop The Lime. SAW, de grootste dubstepavond van Zuid-Nederland, neemt de dubstep voor haar rekening met acts als N-Type, Hatcha en 16bit.

Voorverkoop

De Sneak Preview-voorverkoop is uitverkocht. Reguliere tickets bedragen €64,-. CJP-kaarthouders krijgen €7,50 korting. De voorverkoop van het dancefestival wordt verzorgd door Timoco. Online via de festivalwebsite en bij alle Nederlandse en Belgische filialen van Free Records Shop. Ook zijn er extra voordelige duotickets te koop voor Solar Weekend en Extrema Outdoor samen.

Anywayyyy, check de line-up hier. You’ll love it!

Update 26 Mei: Inmiddels is ook de Time Table voor dit jaar bekend gemaakt. Ga naar de website en ‘maak je eigen Time Table‘. Jazeker, je kunt je eigen individuele time table creëeren door de DJ’s en acts te selecteren die je graag wil zien. Ga naar de website voor nadere uitleg!