Een nieuwe speler heeft zich aangediend in de PR-wereld: Your Media Wave opent vandaag haar deuren. Het PR-bureau focust zich op promotie van muziekartiesten, maar is tevens inzetbaar voor de promotie van evenementen, TV- en filmseries en theaterproducties. Your Media Wave vertegenwoordigt artiesten die getekend zijn bij Cloud 9 Music en Artist & Company, waaronder Mr. Polska, Nick & Simon, Hardwell, Carolina Dijkhuizen en 3JS. Cloud 9 Music is dan ook gelieerd aan het nieuwe bedrijf.

DJ2DJ_Your_Media_Wave_PR-Bureau_Cloud9Your Media Wave is gespecialiseerd in de begeleiding van artiesten en verzorgt zowel nationale als internationale promotie voor DJ’s, zangers, acteurs, musicalsterren, TV-persoonlijkheden en presentatoren. Het bureau biedt een totaalpakket; van het samenstellen van een artiestenprofiel tot begeleiding tijdens interviews en optredens in RTV-programma’s. Het PR-bureau bestaat uit een creatief, jong team van industry experts en staat onder leiding van General Manager Dennis Erhardt. Hij wordt bijgestaan door de PR-Managers Britt Colegem en Mariska Jauregui en door Junior Publicist Sanne Pel.

Erhardt combineert de functie van General Manager voor Your Media Wave met zijn werkzaamheden als Creative voor ‘Cloud 9 Music’ en Personal manager van onder andere Carolina Dijkhuizen, Leonie Meijer en Xerxes Naseri. Hij was eerder verantwoordelijk voor het opstarten van de entertainmenttak van persbureau Novum.

Erhardt over Your Media Wave: “Afgelopen jaren hebben wij voor Cloud 9 Music diverse projecten van de grond af aan opgebouwd, waaronder het succesvol in de markt zetten van oud Voice-finalisten Sharon Doorson en Leonie Meijer. Daarnaast waren we ook het creatieve team achter de succesvolle campagnes rondom de albums van Nick & Simon, het laatste album van Jan Smit en de albumpresentatie van Hardwell. Britt versterkte drie jaar geleden Cloud 9 Music, recentelijk heeft Mariska zich daarbij gevoegd. Beiden hebben hun sporen qua PR verdiend binnen de film en TV-wereld. Met de komst van Sanne zijn we voorlopig compleet en hebben we een gedreven team dat op PR-gebied alles binnen het entertainmentsegment kan aanpakken”.

De komende tijd zal Your Media Wave zich toeleggen op de promotie van een groot aantal nieuwe albumreleases die dit najaar gepland staan. Hieronder vallen o.a. de nieuwe albums van de 3JS, Nick & Simon en Leonie Meijer. Ook staan er een groot aantal nieuwe bioscoopreleases op de planning.

Media links

www.yourmediawave.com
https://www.facebook.com/YourMediaWave
https://twitter.com/yourmediawave
http://instagram.com/yourmediawave