Met trots presenteren Blasterjaxx de lancering van Maxximize Records, hun eigen in samenwerking met Spinnin’ Records. Na het Amerikaanse debut van hun Maxximize event op Gevornors Island is dit natuurlijk een logische stap in de uitbreiding van het Blasterjaxx emperium. Maxximize Records wordt de thuisbasis voor alle Blasterjaxx releases, maar er zullen ook tracks uitgebracht worden van zowel nieuw als gekend talent. Het Blasterjaxx motto ‘Music is our Religion’ blijft natuurlijk voorop staan in hun identiteit en Maxximize Records is de volgende stap in hun carriere.

Blasterjaxx Presenteren Hun Eigen Label Maxximize Records

Blasterjaxx

Blasterjaxx: “We zijn extreem trots op de start van Maxximize Records. Het voelt echt als een nieuw hoofdstuk in ons leven en we kunnen iet wachten om de wereld te laten zien wat we allemaal in petto hebben.”

De grote doorbraak van Blasterjaxx kwam in 2013 toen hun track ‘Loud and Proud’ werd opgepakt door Tiesto en werd uitgebracht op zijn label Musical Freedom. Dit opende vele deuren voor Thom en Ider en leidde hen uiteindelijk tot de succesvolle samenwerking met Hardwell, ‘Fifteen’ en hun beatport top 10 hit ‘Faith’. Fast forward naar 2015 staat hun track ‘Beatiful World’ wederom hoog in de hitlijsten en reist het duo de hele wereld over om op te treden op de grootst denkbare events als EDC Las Vegas en Tomorrowland.

Spinnin’ Records

Spinnin’ Records: “Voor ons is de start van de samenwerking met Blasterjaxx een speciaal moment. Dit duo heeft over de hele wereld al bewezen een ware mainstage act te zijn en we zijn meer dan enthousiast om dit label samen met hun tot een groot succes te maken.”

Spinnin’ Records is het grootste dance label ter wereld en host naast hun eigen imprint ook enkele succesvolle sublabels. Slechts een paar van deze sublabels worden gerund door artiesten. Voorbeelden daarvan zijn Clavin Harris’ Fly Eye, Sander van Doorn’s DOORN Records, Tiesto’s Musical Freedom en vanaf nu kunnen we Blasterjaxx’ Maxximize Records daar ook bij rekenen. Spinnin’ Records heeft onder andere artiesten als Oliver Heldens, DVBBS, Sam Feldt en Firebeatz onder hun hoeden.