Ben je gebruiker van FL Studio en heb je een iPad (of iPhone), dan kun je binnenkort je tracks ook op deze mobiele apparaten gebruiken want Image Line komt met FL Studio Mobile.

FL Studio Mobile is een complete virtuele muziekstudio voor je iPhone / iPod touch / iPad. Componeren, spelen, sequencing, bewerken, mixen en produceren van complete muziek direct vanaf je mobiel apparaat.

Uniek aan FL Studio Mobile is dat deze app geïntegreerd is met een van ’s werelds meest populaire professionele DAW’s  FL Studio voor personal computers.Ee’n van de opvallendste features of beter gezegd gebruiksmogelijkheden is het feit dat je een project kunt starten ‘on the road’ op je iPad en dit project vervolgens kunt exporteren naar je FL Studio applicatie thuis in je studio. Hier kun je de track afmaken en/of verder bewerken. Ideaal dus voor DJ’s die veel op weg zijn en verloren uurtjes gebruiken voor het bedenken van track ideeën.

De app is niet door Image Line zelf ontwikkelt echter wij weten uit goede bronnen dat zij een samenwerking zijn aangegaan met Xewton die verantwoordelijk zijn voor Music Studio. De komende weken worden er meer details bekend gemaakt door Image Line. De app is nog niet beschikbaar!