Op een bepaald moment dachten we dat deze controllers niet meer zouden komen. We hebben namelijk al over de Behringer CMD controllers bericht in januari 2012. Méér dan een jaar geleden. Maar toen kwam onlangs het bericht dat de CMD serie geleverd zou gaan worden met de Image Line Deckadance software. Op zich cool maar enig woord over uiteindelijke beschikbaarheid hebben we echter nog steeds niet!

Behringer CMD Serie Midi Controllers

De serie bestaat een aantal losse midi controllers met als vlaggeschip de CMD Studio 4A DJ Controller. Voor ons natuurlijk het meest interessante. Deze controller is een vierdecks controller met ingebouwde vier-kanaals audio interface. Duidelijk een stevige inzet voor de momenteel populaire vier decks controller markt. En denk niet dat dit een low-budget controller is geworden. De Studio 4A heeft alle features die je ook op de duurdere controllers terug vindt. Behringer zegt zelfs dat ze deze features niet alleen op de controller hebben zitten maar ze ook nog eens verbeterd hebben.

Maar goed! Behringer heeft voor de gehele serie videos gemaakt over het gebruik met de nieuwe Deckadance 2.0 software die standaard geleverd gaat worden met de Behringer controllers.

Onderstaande video is over de Studio 4A controller. Voor alle, liefst 23, videos kun je op Youtube terecht.

Behringer CMD Serie

Behringer CMD Studio 4A DJ MIDI controller.
CMD Micro DJ Midi Controller
CMD PL-1 Platter deck DJ Midi controller
CMD DVS-1 Effect en Transport DJ Midi controller
CMD DC-1 Sample en Loop Controller
CMD LC-1 Button trigger controller
CMD MM-1 DJ Midi Mixer met 4 poorts USB hub