Beat the Bridge liet vorig jaar op Koninginnedag een onuitwisbare indruk achter in zowel het gehoor als het geheugen van alle bezoekers. De saamhorigheid, de gekte, de muziek: Beat the Bridge liet zien dat hardstyle bij Nederland en Koninginnedag hoort!

2012

Ieder succes schreeuwt om meer, en meer is een understatement voor Beat the Bridge in 2012. Met een uitbreiding naar twee dagen, een line up volgepakt met alleen maar topartiesten en meer dan 10.000 oranje hardstyle minded bezoekers gaat Beat the Bridge dit jaar iedere verwachting overtreffen. Het recept blijft staan: De historische John Frostbrug die fungeert als een levensechte klankkast, op beide dagen geen geluidslimieten, een ticket voor een spotprijsje en een pak oranje gekte waar de koningin u tegen zegt!

10 Years Scantraxx

Dit jaar viert Beat the Bridge op Koninginnenacht het 10 jarig bestaan van Scantraxx, Nederlands meest bekende en beruchte hardstyle label. Met The Prophet als koning aan het hoofd van deze avond en helden als Noisecontrollers, The Rebelz (IT), Alpha² en Anarchist Vs Waverider die hem bijstaan, mag het duidelijk zijn dat deze avond een zeer speciale opening wordt van twee dagen Beat the Bridge!

Op Beat the Bridge – Queensday is er niemand die zich de kaas van het brood hoeft te laten eten met helden als Ran-D & Adaro, Brennan Heart, Code Black (AUS), Luna vs E-Force en vele anderen. Een mix van rauw, mainstream en vernieuwing: iedere gedaante van hardstyle viert deze dag de verjaardag van onze koningin. Het wordt een dag die van begin tot het eind alleen maar spektakel, vreugde en hele dikke hardstyle zal brengen!

Check de volledige line up van Beat the Bridge 2012:

Beat the Bridge – Queensnight: 10 years Scantraxx 29 april

The Prophet
Noisecontrollers
The Rebelz (IT)
Alpha²
The Anarchist vs Waverider
MC Renegade

Beat the Bridge – Queensday 30 april

Ran-D & Adaro
Brennan Heart
Code Black (AUS)
D-Block & S-te-Fan
Luna vs E-Force
A-Lusion
Zany
Global Soundz
Fanatic
MC Renegade

Voorverkoop Beat the Bridge – Queensnight: 10 years Scantraxx

Tickets zijn verkrijgbaar voor €7,50 in de Facebook ticketshop op www.facebook.com/beatthebridge of op www.beatthebridge.nl. Beat the Bridge – Queensday is volledig uitverkocht, tickets hiervoor zijn niet meer verkrijgbaar. Zorg dat je snel bent met het kopen van je ticket voor Queensnight, tickets voor Queensday waren in slechts 5 dagen uitverkocht!

Tickets winnen voor Beat the Bridge?

Hou de komende tijd de Facebook pagina van Beat the Bridge in de gaten op www.facebook.com/beatthebridge als je nog kans wilt maken op tickets voor zowel Queensnight als Queensday.