Afgelopen weekend waren de open dagen van Bax-Shop. Natuurlijk waren ook wij aanwezig want Bax maakt er altijd een feestje van en dat willen wij niet missen! Zaterdagochtend waren wij al vroeg op pad om de drukte voor te zijn. Toen we aankwamen in Goes zagen we gelijk dat alles tot in de puntjes was geregeld. De parkeergelegenheid was top! Dat zie je wel eens anders… En bij de ingang was al gelijk duidelijk dat de open dagen groots aangepakt werden. De bezoekers kregen daar al gelijk een aantal leuke hebbedingetjes, van t-shirts tot aan mokken en zelfs zonnewering voor in de auto!

Bax_Aira_Open_Dagen

Na de ingang, liepen we een hal binnen, waarin verschillende leveranciers hun nieuwste gear lieten zien. Zo stonden daar onder andere de nieuwste mixer van Allen & Heath, de Xone:43C, De Midifighter Twister van DJTechtools, maar waren er ook bedrijven zoals, Alpine met diverse oordoppen en GoPro met hun assortiment. Natuurlijk kon je bij elke stand terecht en werd je snel op de hoogte gebracht van al het nieuws wat zij te bieden hadden.

Na deze hal kwamen we op de binnenplaats waar naast een mobiele snackbar je ook de mogelijkheid had om op de foto te gaan met een heuse Bax-babe! Wat wij natuurlijk niet afsloegen 😉

Bax_Babe_Open_Dag_DJ2DJ_Team_Members

Hiernaast was de muziek tent, waarin verschillende artiesten optraden en dit geheel interactief deden met het aanwezige publiek. Een erg leuk onderdeel van de open dagen. Zo traden daar in de middag onder andere The partysquad op en kon jij als publiek samen met hun een DJ set doen. Dit was natuurlijk erg populair en al snel stonden er verschillende upcoming DJ’s samen met de mannen op het podium. En wie zou dat nu niet willen, een vette set draaien met een van je idolen!
Backstage hebben wij The Partysquad nog even kort gesproken en ze kunnen strikken voor een interview, deze zal binnenkort online verschijnen.

Vervolgens zijn wij de winkel zelf binnen gelopen waar we al snel veel bekenden tegen kwamen en we natuurlijk het een en ander aan nieuwe gear gezien en getest hebben. Zo stond er bijvoorbeeld Akai met de nieuwe Advance 49 midi keyboard. En de Kontrol D2 van Native Instruments, van de laatste kun je overigens zeer binnenkort onze review verwachten.
Wat Bax erg goed geregeld had was dat er gratis koffie, thee en zelfs frisdrank voor het publiek was. Twee charmante dames liepen continu met dienbladen rond om ervoor te zorgen dat ieder zijn keel goed gesmeerd bleef. Chapeau hiervoor!

Naast de vele dealers die aanwezig waren met hun producten kon je ook verschillende workshops volgen zodat je helemaal up to date bent van de nieuwste gadgets en gear. Zo was PioneerDJ er om uitleg over RekordBox te geven maar waren er ook verschillende mensen die instrumenten demonstreerde. De meest toffe die wij bijwoonde was de bass gitarist. Deze man kon spelen, echt super!

Live_Demos_Bax_Open_dag

Wat je natuurlijk gewend bent van Bax is de hands-on mentaliteit, zodat je alles kan uitproberen. Zo stonden er verschillende dj setjes van diverse merken maar ook productie hardware in combinatie met software waar je super toffe sounds mee kon maken. Natuurlijk werd dit dan ook flink gedaan door het aanwezige publiek en met name de DJ corner, was erg in trek!

Pioneer_Open_Dag_Bax

Natuurlijk is Bax niet alleen je leverancier voor DJ en productie gear maar ook voor instrumenten. Van gitaren tot aan drums en alles wat daar tussen zit. Maar ook bijvoorbeeld licht en geluid. En de licht jockey’s hadden extra hun best gedaan. Zij hadden een super mooie show voor je klaar staan welke samen met licht, geluid en rook de zaal helemaal liet trillen!

Maar het leukste van alles de shop, blijft eigenlijk wel het rond kijken en genieten van al het moois wat Bax verkoopt. Zo’n beetje alles staat uitgepakt en staat het er niet, je hoeft het maar te vragen en ze halen het voor je. En zo kun je dan alsnog het product bekijken en of testen want de service van Bax is echt goed! Wij raden je echt aan om de winkel een bezoek te brengen want er alleen al een keer rondlopen is al superleuk!

Roland_Delay_Pedal_Bax_Open_Dag

Binnenkort kun je onze video rondom de open dagen verwachten, Wil je ondertussen op de hoogte blijven van het laatste DJ nieuws, like dan de facebook van DJ2DJ en Bax-shop.

Dave & Ron.