Tijdens de Bax digital playground zullen belangrijke merken als Pioneer, Native Instruments, Moog, Ableton, Røde, Shure, ADAM, Reloop, Audient, Arturia en Serato zullen in de winkel aanwezig zijn om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van DJ-ing en Producing. Natuurlijk is er ook gelegenheid om direct vragen te stellen aan deze productspecialisten. Tip: neem een eigen mix mee! Als hoogtepunt van de dag zal er om 15:00 uur een demo van Topproducers duo TV NOISE  plaatsvinden.

Bax_Digital_Playground

Demo’s

12:30 – Luister uw eigen productie op topspeakers (i.s.m. ADAM) + verloting ADAM F7

Na een korte introductie is er de mogelijkheid om uw eigen productie te beluisteren op de de verschillende sets ADAM-speakers, te weten de F7, A7X en S3X-H. Heeft u altijd al meer willen weten over de geheimen van een goed afluistersysteem en hoe dit klinkt op betaalbare topspeakers, schrijf u hier dan nu voor in. De track kan op USB-stick of cd worden meegenomen. Na de demo wordt er een set ADAM F7 speakers verloot.

14:30 – Shure Vocal workshop – doe mee en win een trip naar London.

In samenwerking met de in de Babette Labeij academy zal Shure een Vocal workshop geven .
Tijdens deze workshop heeft u de mogelijkheid om in een uur in de door ons gecreëerde vocal recording room een track op te nemen die gelijk een deelname verzekerd aan de Vocal mastery campagne, waarin u kans maakt op Shure apparatuur ter waarde van € 1.000,- en een verzorgde trip naar Londen voor een tweedaagse Masterclass bij ACM of een opnamesessie in de Metropolis Studios. Leerzaam met een prachtige winkans, schrijf u onderaan nu  in

15:00 Demo TV Noise 

Nadat TV Noise had getekend bij een van ’s werelds grootste dancelabels, Spinnin’ Records, is het snel gegaan. TV Noise staat bekend om het experimenteren met verschillende geluiden, waardoor dit duo een heel eigen sound heeft. Deze sound is ook opgemerkt door grote acts als Calvin Harris en Showtek. Die hebben het duo getipt als een van de meest talentvolle aankomende acts. Vervolgens mochten zij remixen maken voor Christina Aguilera, Rudimental en Showtek. Hoe deze sound tot stand komt, wat de visie van TV Noise is op produceren en hoe zij effecten en plug-ins gebruiken, zult u op de Bax Digital Playground allemaal te weten komen.

Produceer Dokter

De gehele dag zal de Produceer Dokter er zijn om u de beste adviezen te geven over mixen, EQ, compressie en mastering. Neem uw eigen tracks mee op USB-stick en de Dokter geeft na het luisteren meteen een passend advies!

Mastering – Laat uw track professioneel gemasterd klinken

Hans Willem Mallon, een producent die al 15 jaar een belangrijke invloed is achter de schermen van de wereldwijde EDM-industrie, en bekend is van zijn producties voor onder meer Tiësto, zal aanwezig zijn. Laat uw eigen productie aan hem horen en hij zal uw track op professionele wijze masteren en het verschil voor en na laten horen. Verder zal Hans Willem advies geven over de productie en de mix. De track kan op USB-stick of cd worden meegenomen.

Kijk voor het volledige programma  op:
http://www.bax-shop.nl/nieuws-items/28-november-digital-playground-alles-voor-de-dj-en-producer-met-een-demo-van-tv-noise​
En schrijf je in voor de demo’s!!