Ook het komende halfjaar staat er een groot aantal b2s evenementen op de agenda. Pak je kalender er dus maar even bij want hieronder vind je de alle belangrijke b2s data voor de rest van 2012… en alvast twee data in 2013 die je zeker niet mag missen!

Als Eerste … #PH12

Het hardste b2s evenement van dit jaar is zonder twijfel #PH12. Dit beukende concept vindt plaats op 22 september in het Klokgebouw Eindhoven. Verdeeld over twee area’s zullen de verschillende kanten van Hardcore belicht worden. Traditiegetrouw zal Euphoria het poppodium 013 in Tilburg ook in het najaar aandoen. Deze keer op 13 oktober met een hosting van the Magic Show. Een datum die je zeker in je agenda omcirkeld moet hebben is 27 oktober. Op deze dag vindt Thrillogy voor de tweede keer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De drie artiesten die deze editie ieder een eigen area zullen hosten en daarvoor de complete line-up hebben samengesteld, zijn grootheden Zatox, Mad Dog en Crypsis.

En Wat Nog Meer!?

Als warming up van de start van het carnavals seizoen, zal het rondreizende Freestyle circus Pussy lounge op 10 november 013 Tilburg bezoeken. En… geen heden zonder verleden! Op 24 november staat de sound van begin jaren 90 centraal tijdens de Parkzicht reünie in het Maasgebouw in Rotterdam. Hét walhalla voor de echte Raw Hardstyle liefhebbers is natuurlijk Loudness. En, er staat hen weer een nieuwe editie te wachten deze winter op 8 december in de beuktempel van Nederland: de Maassilo in Rotterdam. Om het jaar goed af te sluiten eert b2s traditioneel haar roots op kerstavond met Nederlands oudste retroconcept: back2school! Dit jaar met drie area’s en een oldschool ticketprijs.

De eerste datum in 2013 waarop je zeker bezet bent is 2 februari. Tijdens Hard Bass zullen vier teams hun kleuren weer verdedigen tijdens het grootste Hardstyle evenement ter wereld in het Arnhemse GelreDome. En, terug van weggeweest is Knock Out! Het ultieme battle evenement uit de b2s portfolio waar artiesten het tegen elkaar op gaan nemen in unieke sets. Volgend jaar vindt dit evenement plaats op 23 maart in een nieuwe locatie, namelijk Ahoy Rotterdam!

Zaterdag 22 september 2012
#PH12
Klokgebouw, Eindhoven

Zaterdag 13 oktober 2012
Euphoria
013, Tilburg

Zaterdag 27 oktober 2012
Thrillogy
Jaarbeurs, Utrecht

Zaterdag 10 november 2012
Pussy lounge
013, Tilburg

Zaterdag 24 november 2012
Parkzicht
Maasgebouw, Rotterdam

Zaterdag 8 december 2012
Loudness
Maassilo, Rotterdam

Maandag 24 december 2012
back2school
Maassilo, Rotterdam

Zaterdag 2 februari 2013
Hard Bass
GelreDome, Arnhem

Zaterdag 23 maart 2013
Knock Out!
Sportpaleis Ahoy, Rotterdam

Voor meer informatie en het laatste nieuws hou je www.b2s.nl in de gaten. Hier vind je ook interviews met verschillende artiesten over deze evenementen.

Meer over de najaarsevents en Decibel 2012 in onderstaande video: