Voor ons Nederlanders heeft Armin natuurlijk geen introduktie meer nodig. En waarschijnlijk in de rest van de wereld ook niet meer (onder de dance liefhebbers), zeker niet met maar liefst vier DJ Mag Top 100 nummer één trophies onder zijn arm. Onze concullega’s van DJTechTools hadden in San Francisco een gesprek met Armin van Buuren voor een optreden daar.

Armins Visie op DJ’ing

Het is een openhartig en goed interview geworden vinden we. In het interview vertelt Armin over zijn verleden, de tegenwoordige tijd en hoe hij in de toekomst wellicht in de toekomst te werk kan gaan. Hij geeft verder zijn mening over hoe grote maar ook “kleine” DJ’s zich zouden moeten profileren tegenover hun publiek. Tenslotte geeft hij doodleuk enkele geweldige tips voor de beginnende dj. Zoals gezegd openhartig en ‘right to the point’. Armin van Buuren op zijn best!

Persoonlijk vond ik het opvallend hoe hij toegaf dat het optreden voor een publiek van 10.000 man stukken eenvoudiger is dan het werk dat de doorsnee Club DJ elk weekend moet doen om zijn publiek een top avond te geven. Maar, … Armin vertelt nog meer! Bekijk de video maar!

Bron: DJTechTools