Vandaag alweer aflevering 10 van deze docuserie rond de Armin Only Intense wereldtoer. Dit keer de ‘New York Edition’ met het optreden in de Madison Square Garden. Je ziet weer hoeveel werk erbij komt kijken om ook dit optreden naar een hoogtepunt te brengen. ook zie je een spontaan optreden van Armin van Buuren in de Skyroom, de avond voor het grote optreden in New York. Wederom een aflevering die je niet wilt missen!

armin-only-roadmovie-dj2dj_nl

Concept & visie

Deze nieuwe wereldtournee is volledig geïnspireerd op Armin’s meest recente album: ‘Intense’. Armin Only is een concept dat al bestaat sinds het begin van Armin’s carrière. Sinds de eerste tournees aan het begin van dit millennium is het concept altijd blijven groeien en veranderen en is het wereldwijd voor duizenden fans tot leven gekomen.

Om je op de hoogte te houden van deze immense muzikale reis van Armin en zijn crew over de hele wereld, zal een camera crew hem volgen tijdens deze reis. Ze zullen alles vastleggen van datgene de fans graag willen zien. Van backstage beelden van de artiesten, dansers en alle andere teamleden. Zoals gezegd zal de Intense crew naar alle uithoeken van de wereld reizen, en jij kan hun avonturen meemaken met alle afleveringen van de Armin Only Intense Road Movie. Elke twee weken zal er een nieuwe aflevering online gezet worden.

Check alle afleveringen van de Armin Only Intense Roadmovie tot nu toe hier.

.