Met nog maar enkele weken te gaan tot de start van het Amsterdam Dance Event 2015 is één van de hotste feesten van ADE aangekondigd: ‘Armada Captivating’. Het evenement trekt op woensdag 14 oktober honderden muziekliefhebbers naar de Undercurrent in Amsterdam met een indrukwekkende line-up. De line-up bestaat onder andere uit Andrew Rayel, Heatbeat, Mark Sixma, John Dahlbäck én een special guest appearance.

Armada Captivating ADE

Evenement

Het evenement Armada Captivating komt voort uit de bekende Armada Nights en blaast een frisse wind door de muziekindustrie met een uniek concept en een combinatie van progressive house en trance-genres. De line-up is een mix van de grootste muzikale talenten en ‘s werelds beste dj’s. Tot nu toe zijn Andrew Rayel, David Gravell, Disfunktion, Heatbeat, John Dahlbäck, KhoMha, Mark Sixma, Rodg en Ruben de Ronde bevestigd, inclusief een optreden van een special guest. De rest van de line-up wordt in de komende weken bekend gemaakt. Kaarten voor ‘Armada Captivating’ zijn beschikbaar via souniquemediagroup.com en kosten 25 euro per ticket.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “De Armada Night-shows zijn door de jaren heen erg succesvol gebleken, maar het werd tijd voor iets nieuws dat veel meer verschillende genres vertegenwoordigd. ‘Armada Captivating’ is de perfecte mix tussen de hedendaagse muziek en het geluid van de toekomst. We zijn erg trots en kunnen niet wachten om van start te gaan!”

Het Armada Captivating evenement is sterk verbonden met Armada Music’s sub label Armada Captivating. Het label richt zich op de grote muzikale talenten van dit moment, zonder dat de kwaliteit van de muziek daaronder lijdt. Naast de sterke betrokkenheid met de Trance-scene van vroeger staat Armada Captivating inmiddels ook bekend om een breder scala aan muziekgenres, wat terug te vinden is in dit Armada Captivating evenement.